Elazığspor yöneticilerinden dansözlü kutlama!

Elazığspor'un TFF 2. Lige yükselmesinin ardından İstanbul'da ünlü bir gece kulübünü kapatan kulüp yöneticileri sabaha kadar dansözler eşliğinde eğlendi. Aralarında As Başkan Mustafa Şerifoğulları'nın da olduğu eğlencede, masalardaki alkoller dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığspor yöneticilerinden dansözlü kutlama!

Tüm şehir Elazığspor’un şampiyon olması için kenetlenip, çocuklar okul harçlıklarını Elazığspor’a bağışlarken kulüp yöneticileri İstanbul’da bir gece kulübünü kapatarak sabaha kadar eğlendi. 

Şampiyonluk pirimi, taraftarların ulaşımı için otobüs ve SMS kampanyası gibi çeşitli yardım kampanyaları başlatan Elazığspor yöneticilerinin İstanbul’daki dansözlü eğlencesi tepkiye neden oldu.

İstanbul’un en ünlü gece kulüplerinden biri olan “Şahane Cabaret” mekanını kapatan Elazığspor yöneticileri; dansözler eşliğinde eğlendi. 

Eğlenceye Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Elazığspor Asbaşkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kardeşi Mustafa Şerifoğulları, Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, futbolcular, futbolcuların yakınları ve teknik heyet katıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Mustafa Şerifoğulları’nın da olduğu masada dansöz oynatıldığı görülürken, masalarda şarap, viski, rakı gibi içeceklerin olduğu görüldü.

VATANDAŞTAN YARDIM TOPLADILAR

Elazığspor’un finale yükselmesi için Elazığlılardan para toplayan kulüp yönetimi, SMS yardım kampanyasını kulübün sosyal medya hesabından paylaştığı günün gecesinde İstanbul’un en ünlü gece kulüplerinden birini kapatması vatandaşın tepkisini topladı. 

MAÇTAN ÖNCE DUA İSTEYİP, MAÇTAN SONRA DANSÖZLE EĞLENDİLER

Maç öncesinde Elazığlı vatandaşlardan dua isteyen yöneticiler maçın ardından istedikleri duayı unutup dansözlere para takması ayrı bir tepkiye neden oldu. 

İstanbul’un en ünlü gece kulüplerinden birinde gerçekleştirilen alkollü ve dansözlü eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.