Elazığspor yeni sezona seyircisiz başlayacak

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Entegre Solar Elazığspor, Karşıyaka maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı.

Elazığspor yeni sezona seyircisiz başlayacak

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Entegre Solar Elazığspor, Karşıyaka maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı. Karşıyaka'ya ev sahipliği yaptıkları maçta 4-0 mağlup olan Elazığspor'un taraftarları, çirkin ve kötü tezahürat eylemlerinde bulundu. Bu olaylar üzerine kulüp, disiplin kuruluna sevk edildi ve verilen ceza açıklandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 25 Mayıs 2023 tarihli toplantısında alınan karara göre, Entegre Solar Elazığspor, 20 Mayıs 2023 tarihinde oynanan Karşıyaka maçındaki taraftarlarının çirkin ve kötü tezahürat eylemleri sebebiyle cezalandırıldı. Kulüp, kendi sahasında bir maçı seyircisiz oynama cezasıyla birlikte 5 bin 250 lira para cezasına çarptırıldı. Bu karar doğrultusunda, Elazığspor'un yeni sezonun ilk iç saha maçı seyircisiz oynanacak.