Elazığspor'dan Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür!

Elazığspor Kulübü, pazar günü oynanacak Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Yasemin Açık'a teşekkür etti.

Elazığspor'dan Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür!

Elazığspor’a maddi ve manevi destekte bulunan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan geçtiğimiz gün Elazığspor’a bir destek daha geldi.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor Şile Yıldızspor karşılaşması için 2 bin 500 adet bilet satın aldı. Prof. Dr. Yasemin Açık, bu biletleri Elazığspor’lu taraftarlara ücretsiz olarak dağıtacak. Her fırsatta Elazığspor’a sürekli maddi destek sağlayan Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu desteği de spor camiasında memnuniyetle karşılandı.

“ES ELAZIĞSPOR’DAN TEŞEKKÜR”

Taraftara yaptığı jestin yanı sıra aldığı toplu biletlerle bordo beyazlı kulübe de maddi olarak destek sağlayan Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için ES Elazığspor Kulübü bir teşekkür mesajı yayınladı.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan teşekkür mesajında; “23 Nisan Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Şile Yıldızspor müsabakasının biletleri Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Sayın Prof. Dr. Yasemin Açık tarafından satın alınmıştır. Müsabakanın biletlerini maç öncesi stadyum kapı girişlerinden temin edebilirsiniz. Taraftarımıza yapılan bu jestten dolayı Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Sayın Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ederiz” denildi.

Elazığspor'dan Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür!