Elazığspor'dan anlamlı yardım! Şehidimiz Yusuf Ataş'ın vasiyeti yerde kalmadı

Entegre Solar Elazığspor, Kuzey Irak'ta şehit olan Elazığlı Yusuf Ataş'ın vasiyetini yerine getirmek için geçtiğimiz günlerde oynadığı Çatalcaspor maçı galibiyet primlerinin bir kısmını LÖSEV'e bağışladı.

Elazığspor'dan anlamlı yardım! Şehidimiz Yusuf Ataş'ın vasiyeti yerde kalmadı

Pençe-Kilit operasyonu kapsamında geçtiğimiz günlerde Kuzey-Irak’ta hain terörist unsurlarca açılan taciz ateşinde Kovancılar nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Yusuf Ataş şehit olmuştu. Şehit Ataş’ın vasiyetini açıkladığı son videosunda, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

Elazığspor'dan anlamlı yardım! Şehidimiz Yusuf Ataş'ın vasiyeti yerde kalmadı

Bunun üzerine başta Elazığlı vatandaşlar olmak üzere birçok sanatçı ve hayırsever şehidin vasiyetini yerine getirmek için LÖSEV'e bağışta bulundu. Entegre Solar Elazığspor’da şehit Yusuf Ataş’ın vasiyetini yerine getirmek için geçtiğimiz günlerde oynadığı Çatalcaspor maçındaki galibiyet primlerinin bir kısmını LÖSEV’e bağışladığını açıkladı.

Elazığspor tarafından yapılan açıklamada, “ Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimiz, şehidimizin vasiyetini yerine getirmek için Çatacaspor maçı galibiyet primlerinin bir kısmını LÖSEV’e bağışlamıştır. Şehidimiz P. Asb. Çvş. Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.