Elazığspor'dan Altın Değerinde 3 Puan! Yusuf Mert'in Golüyle Gelen Zafer!
Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. haftasında Belediye Derincespor'u 1-0 mağlup etti. Yusuf Mert'in golüyle gelen galibiyet ve maç detayları haberimizde!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 19. haftasında Çimentaş Elazığspor, sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor’u 1-0’lık skorla geçti. Maçın tek golü, 3. dakikada Yusuf Mert Tunç’tan geldi. Bu sonuçla Elazığspor, kritik bir galibiyete imza atarak puanını yükseltti.
İşte maçın detayları!
Maçın Hakemleri
Karşılaşmayı hakem Tayfun Sarı yönetirken, yardımcı hakemler olarak Ersin Erbay ve Emirhan Durmaz görev aldı. Hakem triosu, mücadele boyunca önemli pozisyonlara imza attı.
Elazığspor’un İlk 11’i ve Oyuncu Değişiklikleri
Bülent Yenihayat'ın belirlediği kadro şu şekildeydi:
- Muammer Zülfikar Yıldırım
- Muhammet Ömer Çakı
- Muhammed Gönülaçar
- Ercan Coşkun
- Kerim Frei
- Yusuf Mert Tunç (Maçın tek golünü atan isim)
- Maksut Taşkıran (Melih dk. 73)
- Yağızcan Erdem (Mikail dk. 64)
- Ali Keten
- Halil İbrahim Sönmez (Mehmet Ablay dk. 87)
- Berşan Yavuzay
Belediye Derincespor’un Kadrosu
Belediye Derincespor sahaya şu 11’le çıktı:
- Volkan Mert Korkmaz
- Haşim Arda Sarman
- Yusuf Sarohan (Emirhan dk. 83)
- İlker Akar
- Yunus Karakaya
- Mustafa Batuhan Altıntaş
- Denizalp Özdemir
- Ümitcan Ekşi (Tugay dk. 64)
- Sercan Demirkıran
- Yiğit Canguru (Bedirhan dk. 89)
- Berat Kartal (Enes dk. 83)
Maçın Tek Golü Yusuf Mert’ten
Maçın kader anı, henüz 3. dakikada yaşandı. Yusuf Mert Tunç, takımına galibiyeti getiren golü kaydederek Elazığspor’un sahadan üç puanla ayrılmasını sağladı.
Maçta Öne Çıkanlar ve Sarı Kartlar
Mücadelede, iki takım da sert oyunuyla dikkat çekti.
Elazığspor’dan Ercan Coşkun ve Belediye Derincespor’dan Yiğit Canguru ile Anıl sarı kart gördü.
Elazığspor Kritik Bir 3 Puan Aldı
Bu galibiyetle Çimentaş Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta çıkışını sürdürdü. Taraftarlar, maçın ardından sosyal medyada takımlarını tebrik eden mesajlar paylaştı. Belediye Derincespor ise bu mağlubiyetle deplasmandan eli boş döndü.