Elazığspor'da transfer engelinin kalkması an meselesi!

Entegre Solar Elazığspor'da transfer engelinin kaldırılması için yönetim kurulunun yoğun çalışmaları devam ediyor.

Elazığspor'da transfer engelinin kalkması an meselesi!

Geçtiğimiz sezon Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın desteği ile transfer engelini kaldırarak, bordo beyazlı kulübün amatör liglere düşmesini engelleyen Elazığspor Yönetim Kurulu, transfer engelinin kaldırılması için yeniden yoğun bir çalışma içerisinde.

Bu sezonda en azından play-off grubuna kalıp, şehre yeniden bir heyecan yaşatma adına, Yönetim Kurulu, Başkan Şerifoğluları’nın da büyük destekleri ile transfer engelini kaldırmak için çalışılmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Önceki gün İstanbul’a giden Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Şerifoğılları, Uğur Köseli, Erkan Dinç ve Başkan Serkan Çayır, bir dizi işadamları ve futbolcu alacaklısı olan avukatlar ile görüşmelerini sürdürüyorlar.

Görüşmeler neticesinde büyük bir mesafe kaydedildiği ve ikinci devre maçları başlamadan, transfer engeli olan dosyaların çözüme kavuşturulmaya çalışıldığı belirtildi.

Transfer engelinin kalkması ile Elazığ’a davet edilen ve takım ile birlikte çalışmalar yapan futbolcuların, lisanslarının çıkartılacağı bildirildi.