Elazığlılardan Erol hocaya tam destek!

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol KELEŞ seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoyla ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığlılardan Erol hocaya tam destek!

AK Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol KELEŞ seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun bir tempoyla ziyaretlerini sürdüren ve Elazığ'ı karış karış gezerek sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteren Prof. Dr. KELEŞ gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Elazığlılardan Erol hocaya tam destek!

Yapmış olduğu ziyaretler esnasında TBMM'de Elazığ'ı en iyi şekilde temsil edeceğini, Elazığ'a yeni bir milletvekili profili kazandıracağını dile getiren Prof. Dr. Erol KELEŞ, "Elazığ'ı iyi biliyorum, sorunlarını iyi biliyorum, çözümü noktasında yapılması gerekenleri iyi biliyorum. Elazığ'ı doğusuyla, batısıyla sizlerinde yardım ve desteğiyle hep birlikte en iyi şekilde kalkındıracağız. 1'nci sıra Milletvekili Adayı olmak bize çok büyük sorumluluk yüklemektedir. TBMM'de etkili ve güçlü bir temsil ile projelerimizin hızlı bir şekilde yatırıma dönüşmesi aşamasında elimizin daha güçlü olması için diğer milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte Mecliste olmamız gerekmektedir. Bu noktada sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Oylarınıza talibiz. Bizlerden desteklerinizi esirgemiyeceğinizi umuyoruz." dedi.

Elazığlılardan Erol hocaya tam destek!

AK Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol KELEŞ'e vatandaşların yoğun ilgisi ise gözlerden kaçmazken, çoğu Elazığlı vatandaştan tam destek geldi.

Elazığlılardan Erol hocaya tam destek!