Elazığlılardan Abdullah Akın'ın projelerine tam destek!

Saadet Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim kampanyası kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Elazığlılardan Abdullah Akın'ın projelerine tam destek!

Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın, son ziyaretini İzzetpaşa Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı projeler hakkında bilgi veren Akın, halkın beklentilerini dinleyip destek istedi.

Elazığlılardan Abdullah Akın'ın projelerine tam destek!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, çay ocakları ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, her bireyin sorunlarını dinleyip Elazığ için hazırladığı projeleri anlatarak destek talebinde bulunuyor.

Elazığlılardan Abdullah Akın'ın projelerine tam destek!

Vatandaşlar, Projeleri Takdir Ediyor

Akın'ın projelerini dinleyen bir vatandaş, "Sizi dinliyorum, televizyonlarda çıkmış olduğunuz açık oturumları izlediğimde takdir ediyorum ve başarılar diliyorum" şeklinde ifade etti.

Başkan bir vatandaş ise, "Elazığ için hazırlamış olduğunu 40 stratejik projeyi yakından inceledim. Hakikaten hepsi ayrı ayrı takdire şayan projeler, inşallah seçilir ve bahsettiğiniz projeleri memleketimiz için hayata geçirirsiniz" dedi.

Sohbet esnasında başka bir vatandaş söz alarak, "Sizin daha önce Türkiye'de ilk led ampül fabrikası kurduğunuzu duymuştum. Ayrıca savunma sanayisine olan katkılarınız kamuoyunda konuşuluyordu. Özellikle Elazığ için 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı projenizi inceledim. Hepsi birbirinden değerli ve mantıklı projeler, getirisi yüksek projeler arkadaşlarında dediği gibi inşallah seçilirsiniz. Desteğimiz sizinle" ifadelerini kullandı.

Elazığlılardan Abdullah Akın'ın projelerine tam destek!

Başkan Adayı Abdullah Akın ise yaptığı açıklamada, "Üreticiden tüketiciye eti, sütü, peyniri, tereyağını aynı Et Balık Kurumu toplayıp paketleyip vatandaşlarımızla buluşturacağız. Vatandaşımızın, emeklinin birini iki etmek için çalışacağız. Bunu nasıl yapacağız işte bu projeyle yapacağız. Ekmek ihtiyacını halk ekmek fabrikasından ucuza karşılayacağız, bu ürünleri ucuza alarak birimizi iki, ikimizi üç yapacağız. Gençlerimize iş alanı açacağız, böylelikle gençlerimiz hem ailelerinin yükünü azaltacak hem de kendi yuvalarını kuracak" şeklinde konuştu.