Elazığ Valiliği duyurdu! 30 gün içerisinde anahtarlarını teslim almaları gerekiyor

Elâzığ Valiliği, Abdullahpaşa Mahallesi, Mustafapaşa Mahallesi ve Rüstempaşa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan riskli alanlarda hak sahibi olan vatandaşların 30 gün içerisinde anahtarlarını teslim almaları gerektiğini duyurdu.

Elazığ Valiliği duyurdu! 30 gün içerisinde anahtarlarını teslim almaları gerekiyor

Elâzığ Valiliği, anahtar teslim duyurusu yayımladı. Yapılan duyuru da Abdullahpaşa Mahallesi, Mustafapaşa Mahallesi ve Rüstempaşa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan riskli alanlarda hak sahibi olan vatandaşların 30 gün içerisinde anahtarlarını teslim almaları gerektiği bildirildi.

Hak sahiplerinin anahtarlarını almamaları durumunda bağımsız bölüm/bölümler üzerindeki hakkı sona erecek ve kamulaştırma bedeli hak sahipleri adına açılacak vadeli bir hesaba yatırılacak.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan duyuruda, “İlimiz Merkez İlçesi, Abdullahpaşa Mahallesi, Mustafapaşa Mahallesi ve Rüstempaşa Mahallesi sınırları içerisinde 6306 sayılı Kanun kapsamında Cumhurbaşkanı kararı ile “Riskli Alan” ilan edilen bölgelerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce gönderilecek yazının hak sahiplerine tebliğ edilmesini müteakip 30 (otuz) gün içerisinde aşağıda adresleri yer alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İrtibat Ofisine başvurarak konut ve/veya işyerlerinin anahtarını teslim almaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde İrtibat Ofisine başvurularak hak sahiplerine isabet eden bağımsız bölümün/bölümlerin teslim alınmaması durumunda, hak sahibinin bu bağımsız bölüm/bölümler üzerindeki hakkı 6306 sayılı kanun 6/A maddesi uyarınca sona erecek ve kamulaştırma bedeli hak sahipleri adına açılacak vadeli bir hesaba yatırılacaktır. Bilgilerinize sunulur” denildi.

İrtibat Ofisi Adresleri

Abdullahpaşa Mahallesi Hak Sahipleri İçin;

Sürsürü Mahallesi Halit Hoca Efendi Bulvarı Vali Tevfik Gür Orta Okulu Arkası

Mustafapaşa Mahallesi ve Rüstempaşa Mahallesi Hak Sahipleri İçin;

Mustafapaşa Mahallesi Ömer Sanaç Sokak Toki Evleri 1.Etap C Blok No:1