Elazığ, Septioğlu'nu karşılamaya hazırlanıyor!

Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 28 Ocak Pazar günü Elazığ'a geliyor. Septioğlu için havalimanında yoğun bir karşılamanın olması bekleniyor.

Elazığ, Septioğlu'nu karşılamaya hazırlanıyor!

Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 28 Ocak Pazar günü Elazığ'a gerçekleştireceği ziyaret kapsamında heyecanla bekleniyor. Saat 11:00'de havalimanında yapılacak olan inişi öncesinde adayın, seçmene hitap edeceği bir konuşma gerçekleştirmesi planlanıyor.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, adaylarının ziyaret programının duyurulmasının ardından büyük bir ilgi ve teveccühle karşılandığını belirterek, "Adayımızın Elazığ'a geliş programını açıkladıktan sonra telefonlarımız adeta kilitlendi. Bu, gösterilen büyük bir ilgi ve sevginin bir yansımasıdır. Adayımızın havalimanında yapacağı konuşma ve zafer konvoyuna katılımın tarihi bir nitelik taşımasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Elazığlıların ve partililerin, adaylarını coşkuyla karşılaması ve desteklemesi, seçim atmosferini şimdiden heyecanlandırmış gibi görünüyor. Adayın halka yönelik mesajları ve havalimanındaki konuşması, seçim kampanyasının ilk etaplarını şekillendirecek önemli bir an olarak değerlendiriliyor.