'Elazığ'ın artık kaybedecek vakti yok'

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

'Elazığ'ın artık kaybedecek vakti yok'

Seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren adım adım şehrin dört bir yanında ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Septioğlu, iftar öncesi ve iftar sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların beklentilerini dinleyen Başkan Adayı Septioğlu, saltanatı, lüksü, şatafatı, israfı bitirerek işe başlayacaklarını kaydetti.

'Elazığ'ın artık kaybedecek vakti yok'

Artık Elazığ’ın kaybedecek vakti olmadığını dile getiren Başkan Adayı Septioğlu, “Elazığ iki büyük deprem yaşadı ve ne yazık ki gerekli adımlar hala atılamadı, şehrimiz hala enkaz görünümünde. Nailbey, Kültür, Rızaiye Sarayatik, Rüstempaşa, Sanayi,  Mustafapaşa ve Kırklar mahallelerimizde ivedilikle kentsel dönüşüm çalışmalarımızı başlatacağız. Elazığ’ın ulaşım sorunlarına kökten çözü getirecek projelerimiz hazır. Bunları da birer birer hayata geçireceğiz. Mevcut yollarımızın durumu ortada her yer çukurlarla kaplı. Mevcut yönetim asfalt noktasında dahi görevini yerine getiremiyor. Elazığ’ımızın en önemli sorunlarından bir tanesi de içme suyu problemi. Projemiz hazır Keban Baraj Gölü’nden Hamza Bey ana botu hattına en yakın mesafeden ilave su vererek bu sorunu da çözeceğiz inşallah. Sosyal belediyecilikten çevresel yatırımlara Elazığ’ımızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Hep altını çizerek, Ahlaklı Belediyecilik diyoruz. İşte bu ilkeyle belediye yönetiminde her türlü yanlışa son vererek, rantı değil hakkı önceleyerek bu şehrin tüm sorunlarını birer birer çözeceğiz. Hemşehrilerimiz var olsunlar destekleriyle bizlere güç veriyorlar. İnşallah 31 Mart seçimleri Elazığ’ımız için yepyeni bir başlangıca vesile olacak. 31 Mart hep birlikte bu şehri ayağa kaldırma vaktidir.” diye konuştu.