Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

Elazığ İl Protokolü ve STK temsilcileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“Dünyanın dört bir yanında tüm medeniyetlerin saygın kabul ettiği bir meslek olan öğretmenlik, bir görevin çok çok ötesinde adanmışlıktır. Öğretmenlik; her şart ve koşul altında eğiten, öğreten, hiçbir bahaneye sığınmadan her bir çocuğun içindeki cevheri sabırla işleyen ve sonuç itibariyle geleceği inşa eden kutsal bir meslektir. İnanıyoruz ki öğretmenlerimizin, ilmin ve bilimin ışığında yetiştirdiği, inancını, değerlerini, tarihini ve kültürünü tanıyan, sahip çıkan nesillerle ülkemiz her geçen gün çok daha güzel yarınlara taşınacaktır. Yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri ve aşkla aydınlık ve güçlü yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

“24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecek. Öğretmenlerimizin de bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak, üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi temel alarak, ülkemizin yararını gözeterek görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerine inanıyorum. Başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde, yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” dedi.

Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

"Çocuklarımızı, gençlerimizi; aklın, bilginin, ahlakın ve vicdanın rehberliğinde 'Fikri hür,  vicdanı hür, irfanı hür' bir şekilde yetiştirmek için gayret eden öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Bugün, çocuklarımızı,  gençlerimizi hayata hazırlayan öğretmenlerimize karşı taşıdığımız samimi hisleri ifade etmek için güzel bir fırsattır.

Öğretmenlerimiz bilgi ve tecrübeleriyle hayata hatırladıkları öğrencilerimizi topluma faydalı fertler haline getirerek milletimizin istikbaline yön verir. Bu sebepledir ki geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimiz milletimizin kıymetlisidir.

Ülkemizin her köşesine büyük fedakârlıkla görev yapan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bir kez daha kutluyor başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." Dedi.

Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

"Sözlerime başlarken, görevi esnasında şehit düşen öğretmenlerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize Rabbim’den sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum…

İlk emri; “Oku” olan bir medeniyetin mensubu olarak, öğrenmenin, kıymetli öğretmenlerimizin bizim için önemi büyüktür ve öğretmenlik fedakarlık isteyen kutsal bir meslektir.

Vatanımızın her köşesinde mesleğini özveriyle yapan öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan nesilleri, sevgi, şefkat, fedakârlık, ahlak, ilim ve bilim ışığında yetiştirme gayretiyle mesai harcayıp, her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler.

Öğretmenlerimiz, “Güçlü toplum, güçlü Türkiye” hedefiyle yoluna emin adımlarla devam eden Türkiye’mizin “Türkiye Yüzyılı”nı inşa edeceği nesiller yetiştirerek, aydınlık ve güçlü yarınlarımızın mimarı olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum." Dedi.

Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında;

"Öğretmenlik, insanlık tarihi kadar eskiye dayanan köklü ve saygın bir meslektir. İlimizin ve ülkemizin gelişip kalkınmasında, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında şüphesiz ki en büyük görev öğretmenlerimizindir. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın; ilim ve irfan sahibi olmaları, vatana millete faydalı birer fert olarak yetişmeleri ancak öğretmenlerin üstün gayret ve azmi sayesinde mümkündür.

Artık çağımız bilgi çağıdır, bilginin oluştuğu ve mayalandığı yerler ise eğitim kurumlarıdır. Bilginin kaynağı ise değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizin tüm dünya ülkeleri ile her alanda rekabet edebilecek bir gençlik yetiştirilmesi konusunda üzerine düşen çok önemli görevleri vardır. Öğretmenlerimizin sağlıklı, huzurlu, donanımlı ve teknolojik gelişmelerle uyumlu olmaları, bilgi çağının gereklerine uygun öğrenciler yetiştirmeleri, mesleğini severek yapmaları bu hedeflere ulaşmayı hızlandıracaktır.

Başöğretmen ATATÜRK ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.’ demek suretiyle eğitimin toplumumuzdaki yerine dikkat çekmiştir.

Mesleğinizi yerine getirirken kalbinizde yeşeren heyecanın bir ömür devam edeceğine, eğitime olan sevdanızın hiçbir zaman bitmeyeceğine ve kendinizi sürekli yenileyip, geliştirerek geleceği inşa edeceğinize inanıyorum.

Bu duygularla başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, şehit öğretmenlerimizi, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum." Dedi.

Elazığ İl Protokolünden 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajları