Elazığ İl Özel İdaresi, Muhtar Demirpolat'ın talebini geri çevirmedi!

Elazığ İl Özel İdaresi'ne iletilen destek talebinin olumlu karşılanması sonrası, merkeze Bağlı Beydalı köyü mezarlığında çevre düzenlemesi yapıldı.

Elazığ İl Özel İdaresi, Muhtar Demirpolat'ın talebini geri çevirmedi!

Merkeze bağlı Beydalı Köyü mezarlığında çevre düzenlemesi yapıldı. Beydalı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat, mezarlığın çalışmalar sonucu yeni bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Merkeze Bağlı  Beydalı köyü mezarlığında çevre düzenlemesi yapıldı. Beydalı Köyü’nde bulunan mezarlığın etrafı tel örgülerle çevrilirken mezarlıkta temizlik çalışması yapıldı.

Merkeze Bağlı Beydalı köyü mezarlığında çevre düzenlemesi

DEMİRPOLAT: “KÖYÜMÜZÜN KABRİSTANINI YEŞİLLENDİRİP AĞAÇLANDIRACAĞIZ”

Beydalı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat, mezarlıkta gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Demirpolat, “Beydalı köyümüzde yine güzel bir çalışma içerisindeyiz köyümüzün kabristanının çevre düzenlemesini yapıyoruz. Kurumuş ağaçlar, dallar, otlar temizlendi. Güzel tel örgüyle beton direklerle çevrildi. Çok temiz güzel bir alan açıldı. Köyümüzün kabristanını bu çalışmalardan sonra yeşillendirip ağaçlandıracağız. Ben emeği geçen Sayın Müdürümüz Can Bey’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ali Şiş Bey'e, Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Burada çalışan ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Merkeze Bağlı Beydalı köyü mezarlığında çevre düzenlemesi