Elazığ Hipodromu'nda Jandarma Teşkilatı adına Göbeklitepe Ağası zaferi!

Elazığ Hipodromu'nda düzenlenen koşuyu Göbeklitepe Ağası isimli safkan kazandıran Ferit Yardımcı, Jandarma teşkilatı adına büyük bir başarı elde etti.

Elazığ Hipodromu'nda Jandarma Teşkilatı adına Göbeklitepe Ağası zaferi!

Bu mücadelede 4 yaşlı Arap atları, 1200 metrelik kum pistte yarıştılar. Göbeklitepe Ağası, Mehmet Ali Çeçan'ın sahibi olduğu ve Mehmet Ügür tarafından yetiştirilen bir at olarak ön plana çıktı. Jokeyliğini Ferit Yardımcı'nın yaptığı Göbeklitepe Ağası, rakiplerini geride bırakarak birincilikle koşuyu tamamladı. Mehmet Ali Subay tarafından antrenörlüğü yapılan 4 yaşındaki kır at, 15. yarışında 5. galibiyetini kazanmış oldu.

12 safkanın katıldığı bu yarışta, starttan 4 boy geç çıkan Harput Ateşi ikinci sırayı alırken, Bitirim Seda üçüncü, Korkutan dördüncü ve Muhtar Hat ise beşinci olarak mücadeleyi tamamladı. Göbeklitepe Ağası'nın kazandığı bu yarış, hem jokey Ferit Yardımcı hem de at sahibi Mehmet Ali Çeçan için önemli bir başarı oldu. Jandarma teşkilatı adına düzenlenen koşuda elde edilen bu galibiyet, spor ve atçılık camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.