Elazığ'da yeniden Şerifoğulları dönemi!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimler sonrası Elazığ Belediye Başkanı da belli oldu.

Elazığ'da yeniden Şerifoğulları dönemi!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri sonrası resmi olmayan sonuçlara göre Elazığ Belediye Başkanı da belli oldu.

Saat 16.00'da oy verme işlemlerinin bitmesi üzerine sandıklar açılarak oy sayım işlemlerine geçildi.

Yerel Seçim süreci öncesi bazı kimliği belirsiz sosyal medya hesaplarından kendisi, ailesi ve yönetimi hakkında ortaya atılan ciddi iddialara rağmen, adaylığı kesinleştikten sonra Elazığ'da karşılama töreni akabinde İl Başkanlığı binasında AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında yumruklu kavga ( AK Parti'de yumruklu kavga! ) ile ülke gündemine oturan Başkan Şerifoğulları seçim süreci boyunca 5 yıllık görev süresi içerisinde yaptıklarını anlatarak bir seçim stratejisi yürüterek resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Belediye Başkanı seçildi.

ŞERİFOĞULLARI'NDAN ELAZIĞLILARA ÇAĞRI!

Henüz kesinleşmeyen seçim sonuçlarına rağmen sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şerifoğulları, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden bizleri bu aziz makamla onurlandıran her bir hemşehrime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Elazığ’ımızın zaferini kutlamak üzere tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum." ifadelerini kullandı.