'Elazığ'da Yeni Ses' Gazetesi yayın hayatına başladı!

Köklü ve güçlü bir basın tarihine sahip olan ilimizde, yeni bir gazete daha yayın hayatına başladı.

'Elazığ'da Yeni Ses' Gazetesi yayın hayatına başladı!

İmtiyaz sahipliğini iş insanı Muammer Ekmekçi, Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Osman Cem Karahüseyinoğlu’nun üslendiği, Elazığ’da Yeni Ses Gazetesi, 15 Eylül Cuma günü ilk sayısıyla okurlarıyla buluştu.

Haftalık olarak yayın yapacak gazete ve internet haber sitesi Elazığ’da Yeni Ses’in şehrin buluşma noktası olduğu gibi çözüm noktası da olacağını dile getiren gazetenin imtiyaz sahibi Muammer Ekmekçi; “Yeni Ses olarak, ne birilerinin yanında ne de peşin hükümle karşısındayız. Yanında ve tarafında olduğumuz Elazığlı hemşerilerimiz, karşısında olduklarımız ise yanlışlıklar ve haksızlıklar olacaktır.” dedi.

Elazığ’da Yeni Ses” adıyla haftalık gazete ve internet sitesi olarak; Elazığ’ın gelişmesi, kalkınması ve her alanda ilerlemesine katkı sunmak, doğruların yanında yanlışların karşısında olmak için yayın hayatına başladıklarını ifade eden gazetenin Yazı İşleri Müdürü Osman Cem Karahüseyinoğlu; “Yayın ilkemizin merkezine Elazığ ve Elazığlının menfaatlerini koyduk. “Elazığ’da Yeni Ses” olarak bu şehrin sesi ve nefesi olmak için çıktık bu yola. Önemli potansiyellere sahip olmasına rağmen şehrin hak ettiği yerde olmadığını biliyoruz. Bu konuda şehre dair sözü ve yetkisi olan paydaşlarımıza bir katkı sunmak, onlara yeni bir ufuk ve alan açmak, yön gösterip destek olmak amacıyla yayın hayatına başladık. Refikimiz olan tüm medya kuruluşları ile birlikte Elazığ’ı merkeze alan ve kalkınmayı öznesi olarak gören bir işbirliği ve dayanışma ile basın alanında yol yürümeyi şehre vefa olarak görüyoruz. Elazığ’da Yeni Ses’in şehrimize ve basın camiasına hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.