Elazığ'da afiş polemiği!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimize yapılacak okulun temel atma töreni ve parti grup toplantısına katılmak üzere Elazığ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi şehrin çeşitli yerlerindeki bilboardlara kim veya kimlerin talimatıyla hazırlanıp, asıldığı belli olmayan isimsiz afişler asıldı.

Elazığ'da afiş polemiği!

Partisinin grup toplantısına katılmak ve İBB tarafından yapılacak okulun temel atma töreni için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ'a geldi. 

ELAZIĞ KILIÇDAROĞLU'NU BU AFİŞLERLE KARŞILADI

Gün içerisinde şehrin çeşitli yerlerindeki bilboardlarda kim veya kimlerin talimatıyla asıldığı belli olmayan "Kılıçdaroğlu buna cevap verebilir mi" başlık atılarak altlarına ise “Selahattin Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası takacağım”, “2023 seçimlerini kazanırsak HDP’ye bakanlık verilebilir”, “İktidara gelirsek İHA ve SİHA üretimi duracak” ve “Diyarbakır, Kürdistan’ın bir parçasıdır”... gibi CHP’li yetkililer tarafından geçmişte söylenmiş sözler afiş olarak bilboardlara asıldı.

Elazığ'da afiş polemiği!

BU SÖZLER İKİ PARTİYİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ

Kim veya kimler tarafından asıldığı belli olmayan afişler iki parti arasında sözlü düelloya dönüştü. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sosyal medya hesbından AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a hitaben, "Billboardlara gece karanlığında provakatif afiş astıran zavallı AKP Elazığ İl Başkanı, şehirde gerginlik yaratmak için astığın afişlerin altına ismini yazacak cesarete bile sahip değilsin! Aziz şehrimiz sizin oyunlarınıza gelmeyecek, kirli oyunlarınızı mutlaka bozacaktır." dedi. Ayrıca Vekil Erol Elazığlı vatandaşlara gönderdiği SMS mesajında, "Seviyesiz siyasi provokatörlerin inadına yarın saat 13.00'da tüm Elazığlı hemşehrilerimi Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezine bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Elazığ'da afiş polemiği!

İL BAŞKANI YILDIRIM'DAN CEVAP GECİKMEDİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un paylaşımının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'dan cevap gecikmedi. İl Başkanı Yıldırım sosyal medya hesabından, 1-) CHP’nin Genel Başkanının ve milletvekillerinin HDP/PKK seviciliğine, sapıklık olan LGBTİ savunmasına ses çıkarmayan zavallı CHP milletvekili, sen bize cevap yetiştirmeye çalışacağına bilboardlarda yazılanlara tek tek cevap ver. 2-) CHP Elazığ’da bir tiyatro oyunu sergiliyor. CHP’nin zavallısı bu oyunda senin rolün figüranın bir tık üstü. O da bu şehirde milliyetçiliği oynamak. Rolün küçük ama yeteneğin büyük. Bir yüzün, bin masken var." ifadelerini kullandı.

Elazığ'da afiş polemiği!

YILDIRIM'A DESTEK MHP ELAZIĞ İL BAŞKANI IŞIKVER'DEN GELDİ

Yaşanan bilboard polemiğine MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'de dahil oldu. Başkan Işıkver, İl Başkanı Yıldırım'ın paylaşımını alıntı yaparak, "Cevap veremez Değerli Başkanım.. Onların tek bildiği ‘CAMBAZA BAK! Siyaseti’dir, bir kez daha aynı şeyi yapmak istiyorlar. Gerçek ‘zavallılık’ aslında ardında yürüdüğün liderin görüşlerini paylaşmadığını iddia etmek durumunda kalmak, savunduğu tez ve değerleri savunamamaktır." diye belirtti.

Elazığ'da afiş polemiği!