Elazığ CHP'den iddialı lansman!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ’ın büyük talep gösterdiği, şehre yeni bir umut ışığı, bir başlangıç enerjisi olan Sosyal Belediyecilik Projelerini, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda tanıttı. Programa CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Av. Onur Özkan, Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Akkoç ve çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili ile vatandaş katıldı.

“HALKA HİZMET İÇİN YAPILAN BELEDİYECİLİK NASIL OLUR GÖSTERECEĞİZ”

Lansman toplantısı açılış konuşmasını yapan CHP Elazığ Başkanı Av. Onur Özkan: “Bugün Elazığ’da hemen her insanın ağzında olan bir değişim şart sözünün tek karşılığı olan Elazığ için aslında tek alternatif olan Elazığ da yeter artık diyen herkesin gidebileceği tek adres olan Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal belediyecilik projelerinin tanıtımı için bir araya geldik.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

Elazığ’ı sosyal belediyecilik ile buluşturmak için çıktığımız bu yolda Elazığ a cumhuriyet halk partili bir vekil nasıl oluru gösteren Elazığ ı Elazığlıyı seven ve Elazığlıların da Elazığ’ın sesi dediği bize de siyaseten yol gösteren ağabeylik yapan sayın milletvekilimiz Gürsel Erol’un Elazığ da karşıtlık üzerine değil hizmet üzerine yaptığı siyasetin devamı halka hizmet için yapılan belediyecilik nasıl olur anlatmak için buradayız.

Belediye başkan adayımız yol arkadaşım kardeşim Coşkun Çağlar Durana il meclisi ve belediye meclisi adayı partililerimize başarılar diliyor onları sizlere emanet ediyorum.  Birlikte kazanacağız sizlere güveniyorum.  Bugün ve daima yanımızda olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10