Elazığ-Bingöl karayolunda zincirleme kaza!

Elazığ-Bingöl karayolu Yazıkonak mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında midibüs, minibüs ve otomobil karıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Elazığ-Bingöl karayolunda zincirleme kaza!

Elazığ-Bingöl karayolu Yazıkonak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, A.Ö. idaresindeki 34 CGP 345 plakalı midibüs, aynı yönde seyreden 23 AY 995 plakalı otomobile çarptıktan sonra 23 ABK 968 plakalı minibüse zarar verdi.

Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların hemen haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından yaralılar ambulanslarla Elazığ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen ekipler, kaza yerinde incelemelerde bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, trafiğin güvenli bir şekilde yönlendirilmesi ve olayla ilgili detaylı incelemenin yapılması için çalışmalarına devam etti.

Kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın neden meydana geldiğini belirlemek amacıyla olayla ilgili delilleri toplamaya ve tanıkları dinlemeye devam ediyor. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılması için de çalışmalar sürdürülüyor.