Elazığ Belediyesi'nde personel kıyımı başladı!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçimlerin ardından bir çok personeli Temizlik, Park ve Bahçeler ile Veteriner işlerine göndererek personel kıyımı yaptığı öğrenildi.

Elazığ Belediyesi'nde personel kıyımı başladı!

31 Mart yerel seçimlerinde oyunu düşürerek Elazığ Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Şahin Şerifoğulları’nın ilk icraatı uzun yıllardır birimlerinde çalışan personelleri Temizlik ve Park Bahçeler gibi hizmetlere görevlendirmesi oldu.

Elazığ Belediyesi çalışanları Şerifoğulları’nın kendisine oy vermediğini düşündüğü personelleri cezalandırmak amacıyla yerlerini değiştirdiklerini iddia ederken, personellere yer değişikliği tebligatının bugün yapıldığı öğrenildi.

Yerleri değiştirilen personellerin Hamza Yanılmaz, Mücahit Yanılmaz ve Süleyman Selmanoğlu döneminde işe başlayan ve uzun süredir işlerini hakkıyla yapan personeller olduğu da ifade edildi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başladığı personel kıyımı karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürekli olarak ifade ettiği hatalarımızdan ders çıkaracağız tavsiyesi karşısında AK Parti Milletvekillerinin ve AK Parti Genel Merkezi’nin nasıl bir tavır alacağı Elazığ kamuoyu tarafından merak konusu oldu.