Elazığ Belediye Meclisi Eylül Ayı Oturumları Başladı

Elazığ Belediye Meclisi Eylül ayı oturumları birinci birleşimiyle başladı.

Elazığ Belediye Meclisi Eylül Ayı Oturumları Başladı

Elazığ Belediye Meclisi,  Eylül ayı oturumları gerçekleşen birinci birleşim ile başladı. Meclis Başkanlığını Belediye Başkan Vekili Sami Güzel’in yaptığı oturumların birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşüldü.

Elazığ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili iş ve işlemler için Belediye Başkanına protokol yapma yetkisinin verilmesi hususunda gerekli Meclis Kararı alınması ile ilgili teklif yazısı oylamaya sunuldu.

Gündem maddesine ilişkin söz alan meclis üyesi Gültekin Koç, Başkan Şerifoğulları’nın daha önce bu maddeyi imzaladığını söylerken öğretmenevi sorunuyla ilgili siyasileri göreve davet etti.

Meclis üyesi Koç’a cevap veren Ak parti Grup başkanı Veysi Toptaş, yapılacak olan protokolün ikinci bir okul için olduğunu ifade ederek İlbey Otel’in geçici olarak öğretmenevi olarak kullanılacağını söyledi.

Konuşmaların ardından madde oylamaya sunularak kabul edildi.

Meclis üyesi Mehmet Can Ölçücüoğlu’da Aksaray, Gümüşkavak ve Kızılay mahallerinde kentsel dönüşüm müdürlüğünün kentsel dönüşüm ile ilgili projesinin olup olmadığı sorusunu yöneltti.

Başkan Vekili Sami Güzel’de Abdullahpaşa, Aksaray, Nailbey, Karşıya Ve Mustafapaşa mahallerindeki kentsel dönüşüm alanlarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirti.