Elazığ'a bunu da yaptınız ya!

Elazığ bugün hiç de hak etmediği bir şekilde, hiç de uygun olmayan kelimeyle sosyal medyada trend topic oldu. Elazığ'ın ismi ile 'fuhuş' kelimesi birlikte kullanıldı. 

Elazığ'a bunu da yaptınız ya!

Daha önce 'AK Parti'de yumruklu kavga!' haberiyle ulusal basında gündeme gelen Elazığ, şimdi de 'fuhuşla' gündeme oturdu. Elazığ’da bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklananlar arasında AK Partili Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunması sosyal medyada gündem oldu.

Elazığ bugün hiç de hak etmediği bir şekilde, hiç de uygun olmayan kelimeyle sosyal medyada trend topic oldu. Elazığ’ın ismi ile “fuhuş” kelimesi birlikte kullanıldı. 

Elazığ’da bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklananlar arasında AK Partili Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunması sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal paylaşım platformu X’de bu konu saatlerce trend topic olunca Elazığ ismi de trend topic listesinde yer aldı.

Elazığ'a bunu da yaptınız ya!

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Elazığ’ın şanlı ismimin "fuhuş" kelimesi birlikte kullanılmasına sebep olanlara vatandaşlar büyük tepki gösterdiler.

Elazığ’da her ortamda vatandaşlar AK Parti’ye tepki göstererek, "bu olay yıllar öncesinde bilindiği halde neden aday yapıldı, beş yıl boyunca neden belediye başkanlığı yapmasına müsade edildi, devlet yetkilileri ve AK Parti yöneticileri ile bu kadar rahat nasıl görüştü?" sorularıyla tepkilerini ortaya koydular.

Tarih boyunca vatan sevgisi, ülkenin birliği ve bütünlüğü, insanın mertliği ile bilinen Elazığ’ın isminin hiç de hak etmediği bir şekilde yer alması, “bu şehre bunu da yaptınız ya” dedirtti.

Elazığ’ın atalarından aldığı mirasın bu kadar kolayca yıpratılmasına hiç kimsenin hakkı olmadığı dile getirildi.

Bu olay aslında AK Parti’nin aday belirleme sürecinin de ne kadar sağlıksız bir şekilde yapıldığını, adayların özel hayatına dikkat edilmediğinin ya da önemsenmediğinin bir örneği olarak gösterildi.

Elazığ’da yaşanan bu olayın seçimlere de etkisinin olabileceğini dile getiren uzmanlar siyasi partilerin aday belirleme süreçlerinin daha hassas yapılması yanında belediye başkanlarının icraatlarının ve özel yaşamlarının da sürekli takip edilmesi gerektiğini belirttiler.