'El Profesör' paylaşımı takdir topladı

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynadığı son 7 maçta elde ettiği 15 puanla adından söz ettiriyor. Bu başarıda önemli bir rol oynayan Teknik Direktör Bülent Yenihayat, kulübün sosyal medya hesabından yapılan 'El Profesör' paylaşımı ile takdir topladı.

'El Profesör' paylaşımı takdir topladı

Takımın başında çıktığı 7 maçta 15 puan toplayarak play-off potasına girmesinde etkili olan Bülent Yenihayat'ın başarısı, kulüp tarafından sosyal medya üzerinden özel bir paylaşımla kutlandı. Paylaşımda, dünyaca ünlü "La Casa De Papel" filminin başrol karakteri Profesör'e atıfta bulunularak, Yenihayat'ın yönetiminde elde edilen sonuçlar tabloya aktarıldı.

Hacettepe 1945 maçının ardından yapılan değerlendirmede ise Bülent Yenihayat, "Oynadığımız 7 maç özelinde, ilk yarısına en iyi başladığımız müsabaka bu maç oldu. Maça yoğun bir baskı ile başlayarak goller ve pozisyonlar bulduk. Devreyi 2-0 önde kapattık ve yararlanamadığımız birçok pozisyonumuz vardı." ifadelerini kullandı. İkinci yarıda skorun avantajıyla biraz daha rölanti bir oyun oynadıklarını belirten Yenihayat, oyuncularını övgüyle anarak, "Oyunun genelinde oyuncularım bugün sahaya gerçek bir karakter ve mücadele gücü koydu, hepsine tek tek teşekkür ederim." dedi.

Teknik direktör, 7 maçta 2.14 gibi yüksek bir puan ortalaması yakalayarak en alt sıradan play-off potasına girdiklerini açıkladı ve devreye kalan iki maçı da kazanarak bu başarıyı taçlandırmak istediklerini dile getirdi. Ayrıca, "Tribünde tek yürek olarak Şanlı Elazığspor taraftarlarına da teşekkür etmek istiyorum." sözleriyle taraftarların önemine vurgu yaptı. Elazığspor'un çıkışını sürdüren bu başarılı teknik adam, takımıyla birlikte gelecek için umut vadeden bir döneme imza atmaya devam ediyor.