Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası kuruldu! İl Başkanlığı'na Fatih Bahçecioğlu atandı

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Elazığ'da faaliyetlerine başladı. İl Başkanlığı'na ise Fatih Bahçecioğlu atandı.

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası kuruldu! İl Başkanlığı'na Fatih Bahçecioğlu atandı

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası kuruldu. Sendikanın Elazığ İl Başkanlığı’na Fatih Behçecioğlu atandı.

BAHÇECİOĞLU: VARLIĞINI EĞİTİM ÇALIŞANLARININ HUZURU VE REFAHINI SAĞLAMAYA ADAMIŞ OLARAK YOLA ÇIKTIK

Atamanın ardından bir açıklama yapan Fatih Bahçecioğlu açıklamasında, “Eğitim ve bilim gücü dayanışma sendikamızın yönetim kurulunu 31.10.2022 tarihinde oluşturmuş bulunmaktayız.

Genel merkezimiz tarafından il başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Milli kültür değerlerimizden beslenerek, bilimin öncülüğünde: Türk Eğitim Sisteminin ve üyelerinin sorunlarını tespit etmek, çözümler üretmek, sorunların çözümü için hukuki mücadele vermek, etkili eylemler yaparak eğitim sistemini milli ve çağdaş hale getirmek, öğretmenlik mesleğinin onurunu yükseltmek, eğitim çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarını geliştirerek; ülkemizin sosyal, kültürel kalkınmasına katkıda bulunarak alanında öncü bir kuruluş olmak. Varoluş amacımız hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeden, sadece eğitim çalışanlarının özlük haklarını korumak ve iyileştirmektir. Aynı zamanda angarya olarak resen verilen görevlerin Anayasaya aykırılığı sebebiyle eğitim çalışanlarında yarattığı olumsuz etkiyi yok etmektir. Samimi gayretimizle eğitim çalışanlarının sesi olmak, bütün ümitlerin tükendiği bir yerde ümit olmak, varlığını eğitim çalışanlarının huzuru ve refahını sağlamaya adamış olarak yola çıktık. Çıktığımız bu yolda eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunu var diyen, herkesin sustuğu yerde sorunlarınızın çözümü için “biz de varız” diyen cesurca çıkışımızla desteğinizi bekliyoruz” dedi.