Eğitim-Bir-Sen'de seçim zamanı! Atilla Yılmaz aday olduğunu açıkladı

Atilla Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen 1. Nolu Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Eğitim-Bir-Sen'de seçim zamanı! Atilla Yılmaz aday olduğunu açıkladı

Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanlığı seçimlerine az bir süre kala başkan adayları da alandaki çalışmalarını sürdürüyor. 25 Eylül de yapılacak delege seçimleri öncesinde Atilla Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

"EĞİTİM BİR SEN'DE DEĞİŞİM HAREKETİ YOLCULUĞUMUZU BAŞLATMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Yılmaz, Son bir yılda alanda yaptıkları çalışmalar sonrasında Eğitim-Bir-Sen’de değişime ihtiyaç duyulduğu için başkanlığa aday olduğunu söyleyerek: “Hepinizin malumu olduğu üzere mensubu olduğumuz, gönül verdiğimiz, kutlu davamızın sancağı olan sendikamızın kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. Bizler aylardır yaptığımız istişareler, toplantılar ve alandan aldığımız geri dönüşler neticesinde, seçim sürecinde bayrağı daha yukarılara taşımak gayesiyle, sizlerin desteği ve duasıyla Eğitim Bir Sen'de Değişim Hareketi yolculuğumuzu başlatmış bulunmaktayız." dedi.

Eğitim Bir Sen'de seçim zamanı! Atilla Yılmaz aday olduğunu açıkladı

"AMACIMIZ BU KUTLU YOLDA BAYRAĞI DEVRALARAK DAHA İLERİYE TAŞIMAKTIR"

Aday Atilla Yılmaz,  başkan olması halinde 3E vizyonunu hayata geçireceklerini belirterek: “Siz değerli dostlarımızla yaptığımız uzun soluklu istişareler neticesinde, camianın gönlünden geçen yeni bir ekiple, yeni bir vizyon ekseninde tüm programlarımızı ve planlarımızı oluşturduk.  Bu yola, Elazığ’ın Eğitimi, Eğitim çalışanları ve Eğitim çağındaki çocukları kapsayan 3E Vizyonumuz ile çıkıyoruz. Elazığ şehrimizde yaşadığımız afet sonrası açılan yaralar sarılmaya çalışılıyor. Özellikle eğitim alanında yıkılan, yapımı devam eden eğitim kurumları noktasında öğrenci, veli ve öğretmen arkadaşlarımız çeşitli problemler yaşamaktadır. Bu konuda mağduriyetlerin giderilmesi adına etkin bir sendikacılık ihtiyacı gün gibi ortadadır. Eğitim çalışanları olarak mali, ekonomik ve özlük haklarımız noktasında, sizlerin ve kamuoyunun da yakından bildiği çeşitli problemler yaşamaktayız. Bu problemlerin gündeme taşınmasında ve giderilme noktasında hem bireysel hem de kitlesel hak arayışını canlı ve etkin tutan bir sendikal anlayış ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız, milli ve manevi değerlerimize bağlı, ilkeli ve yapıcı bir metod ile, kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın temellerini attığı bu kutlu yolda, bayrağı devralarak daha ileriye taşımaktır.” Dedi.