Doç. Dr. Sevcan Aytaç AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Sevcan Aytaç, AK Parti İl Başkanlığı'na resmi müracaatını yaptı.

Doç. Dr. Sevcan Aytaç AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Doç. Dr. Sevcan Aytaç, il başkanlığına aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Sevcan Aytaç AK Partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı
Ak parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Doç. Dr. Sevcan Aytaç, bilim insanı olarak Yeni Türkiye yüzyılında Elazığ’a daha iyi hizmet edebilmek amacıyla aday adayı olduğunu söyleyerek:

“Türkiye ve memleketimizin yeni yüzyılı için değişim ve dönüşümün öncüsü sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir bilim insanı olarak dijitalleşme çağında olduğumuz bu yüzyılda, yapay zeka ve makine öğrenme tekniklerini ilimizin sahip olduğu maden, tarım ve hayvancılık ile sanayi sektöründe uygulayarak başka gençlerimiz ve kadınlarımız olmak üzere bütün halkımızın sosyal ve ekonomik açıdan refah seviyesini yükseltmek için amacım iş sektörleri çeşitliliği ile birlikte istihdamın arttırılmasıdır. bu sayede aziz şehrimizi Türkiye’nin yaşanabilir ilk 10 şehrine taşımayı ve büyük şehir seviyesine çıkarmayı hedefleyerek bilim insanı olmanın yanında Türkiye’nin en büyük STK’sı olan Eğitim Bir Sen’deki yöneticilik tecrübelerimi de sahaya aktararak halkımıza hizmet etmek istiyorum. Bu yolda partimizden aday adaylığımı ilan ederek değerli Elazığ halkımızın desteklerini bekliyorum.” Dedi.

 Doç. Dr. Sevcan Aytaç AK Partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı