Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak depreminin birinci yıl dönümü nedeniyle saat 14:00'te Elazığ'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Elazığ'dan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'dan ayrıldı

24 Ocak’ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde Elazığlıları yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremin yıl dönümünde de Elazığlıları yalnız bırakmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak saat 14:00’te Elazığ Havalimanı’na iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Havalimanı’nda il yöneticileri tarafından karşılandı.

Haber Detay Görseli

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAZIKONAK’TA KONUT TESLİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Yazıkonak Beldesi’ne geçti. Beldede tamamlanan TOKİ konutları önünde düzenlenecek olan konut teslim töreninde katılan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehrin farklı bölgelerinde yapılan konutlardan hak sahibi olan depremzedelere konutlarının anahtarını teslim etti.

Haber Detay Görseli

İPEK YOLU GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sonraki durağı ise kendi himayeleriyle Avrupa’da ve Türkiye’de tek örneği şehrimizde yapılan ‘İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de ve dünyada ilk olan ‘İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Detay Görseli

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ ZİYARET ETTİ

İpek Yolu Gençlik Merkezi’nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Fethi Sekin Şehit Hastanesi’ni ziyaret etti.

Haber Detay Görseli

CUMHURBAŞKANI ELAZIĞ’DAN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fethi Sekin Şehir Hastanesi ziyaretinin ardından Elazığ’dan ayrıldı.Elazığ’dan ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’a gitti.

Haber Detay Görseli