Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK müjdesi! Sadece ana para ödenecek

Son dakika haber: Öğrenim kredisi borcu olanları yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 milyondan fazla kişiye müjde verdi. KYK borçları ile ilgili çalışmaların sonuçlandığını belirten Erdoğan, 'KYK kredilerinde geri ödeme alınan rakam üzerinden yapılacak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK müjdesi! Sadece ana para ödenecek

"SON 20 YILDA ÜLKEDEKİ ARAÇ SAYISI 3 KAT ARTTI"

İstanbul Boğaz geçiş trafiğine rahat nefes aldıran Yavuz Selim Köprüsü de 8 Temmuz'daki araç geçişi ile kamu özel iş birliğinin en güzel örneklerinden biridir. Yalan, iftira kampanyalarının gerisindeki sinsi niyetleri iyi biliyoruz. Son 20 yılda ülkemizdeki araç sayısı 8.5 milyondan 26 milyona çıkarak 3 kat artmıştır. Hani ekonomik sıkıntıdan bahsediyordun. Bu kadar korkunç bir rakama ulaşmış ve şu anda otomobil satış yerlerinde birinci el otomobil bulmakta sıkıntı çekiyorlar. Karayollarında Ulaşım hızı güvenli hale gelirken can kayıpları da yüzde 82 oranında azalmıştır. Havalimanındaki yoğunluğu Yeşilköy'ün kaldıramayacağını akıl sahibi herkes kabul edecektir. İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun ve en iyi havalimanı olarak gösterilmektedir. Bugüne kadar neyin sözünü verdiysek yaptık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK müjdesi

"ÜLKEMİZ İSTİSNAİ DÖNEMLERDEN GEÇİYOR"

Ülkemiz bir süredir istisnai dönemlerden geçiyor. Bu istisna Gezi olaylarında kimi şehirlerimizin ana meydanlarının yaklaşık bir ay boyunca işgali ile tezahür etmiştir. Bu istisna Emniyet ve yargı içindeki hainlerin 17/25 Aralık'taki kumpaslarıyla milli iradeyi gasp girişimleriyle tezahür etmiştir. Salgınla başlayıp Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan küresel çalkantıların faturasını ülkemize kesme girişimi olarak tezahür etmiştir.

"YIL SONUNDA DURUMU YENİDEN GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ"

Türkiye tüm bu imtihanları başarıyla vererek yoluna devam etmiş bir ülkedir. Avrupa'sından Amerika'sına kadar tüm dünyanın sıkıntılarla boğuştuğu küresel fırtınadan Türkiye'yi kurtarmaya kararlıyız. Küresel krizleri biz başarıyla yönetiyoruz. İçerde ve dışarda artık yavaş yavaş emin adımlarla hedeflerimize ilerliyoruz. Yükselen fiyatları telafi edecek tedbirler alıyoruz. Vatandaşımızın gelir seviyesini yükseltecek artışlar yapıyoruz. İnşallah yıl sonunda gelişmelere göre sabit gelirlilerin durumunu yeniden gözden geçireceğiz. Şubat-Mart ayları birlikte uyguladığımız politikanın olumlu neticelerini daha iyi göreceğiz. Bugünkü sıkıntıları da biz çözüme kavuşturacağız. Yeter ki kardeşliğimize halel getirmeyelim.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3