Bu görüntü çok konuşulur!

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında sahnede yaşanan Elazığ Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları ile AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında geçen tokalaşma gerginliği kameralara yansıdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu görüntü çok konuşulur!

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında kameralara yansıyan görüntü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasındaki husumeti bir kez daha gözler önüne serdi.

9 Ocak 2024 tarihinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında yumruklu kavga yaşandığı iddiası ülke gündemine bomba gibi düşmüş, AK Parti İl Başkanlığı yaşanan bu olayı yapmış olduğu açıklama ile yalanlamış sadece sözlü tartışma olduğunu iddia etmişti.

Aday tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı, Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, AK Parti MKYK Üyesi Av. Ömer Serdar, AK Parti Elazığ Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sahnede hazır bulunurken Elazığ Milletvekilleri sırasıyla sahneye davet edildi. Sahneye çıkan milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı sırasıyla sahnede olanların ellerini sıkarken sıra Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya geldiğinde Prof. Dr. Erol Keleş ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın elini sıkmadan ittirmesi kameralardan kaçmadı. Yaşanan bu durum görüntüleri izleyenler arasında, Vekil Nazırlı ile Şahin Şerifoğulları arasında yaşanan kavganın hiç de öyle sıradan bir sözlü tartışma olmadığını kanıtlar nitelikte olduğunun düşünülmesine neden oldu.