Bu fatura tüm Elazığ'a kesilmemeli!

24 Ocak 2020'de yaşanan Elazığ depreminden itibaren Elazığ'ımız kendi yaralarını sarmaya yoğunlaşmış durumda. Bir de üstüne pandemi ile boğuşuyorken ilimizin kötü olaylarla ilişkilendiriliyor olması yaralarımızı hepten derinleştiriyor. Bu kadar yara gerçekten bize çok fazla. Geçtiğimiz günlerde bisikletiyle dünya turuna çıkan Japon turistin ilimizde bıçaklanması olayı gerçekten hepimizi çok üzdü. Bu yakışıksız ve hepimizin kınadığı olay ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden Elazığ'ı da Elazığlılar ile ilgili de linç kültürü oluşturulmasın! Oluşturulan linç kültürü yaralarımızı daha da derinleştirir.

Bu fatura tüm Elazığ'a kesilmemeli!

Japonya’dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve Sivrice ilçemizde kamp yapan ve dişini fırçalarken bıçaklanan Shogan Kameda’n olayı hepimizi derinden sarstı. Ama bu olay özelinden Elazığ düşmanlığına gidilmesi çok sakıncalı.

ŞEHRİMİZİN DE İNSANLARIMIZIN DA İMAJI SARSILMAMALI!

Kameda’nın hem Türk insanını hem de Elazığlılardan övgüyle bahsettiği görüntüler de konuşulmalı! Çünkü Kameda’nın geçmiş paylaşımlarında Elazığlıların misafirperverliğinden de ilgisinden de son derece hoşnut olduğunu belirtmiş. Kendini bilmez birinin yaptıkları ile şehrimizin de insanlarımızın da imajı silinmeli! Ayrıca şu da unutulmamalı! Böylesi bir olayın Elazığ’ımızda yaşanmış olması en çok Elazığlıları üzmüş durumda.