Boşalan Başhekimlik görevine yeni bir atama geldi!

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Siyami Aydın atandı.

Boşalan Başhekimlik görevine yeni bir atama geldi!

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş’in Elazığ Milletvekili olmasının ardından, boşalan başhekimlik görevine yeni bir atama geldi. Prof. Dr. Erol Keleş’in ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Siyami Aydın atandı.

Doç. Dr. Siyami Aydın Kimdir?

Siyami Aydın 25.05.1969 Elazığ Doğumludur. 1987 yılı KTÜ Tıp Fakültesi girişli olup 1994’te mezun olmuştur. 1994’te Elazığ Kızılay Kan İstasyonu’nda doktor olarak göreve başlamıştır ve 1997 yılında Elazığ Devlet Hastanesi Acil Servisine geçmiştir.

2002 2012 yılları arasında Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2012-2017 yılları arasında Fırat Üniversitesi Göğüs Cerrahisinde ihtisas yapan Aydın, Hatay Şehir Hastanesinde mecburi hizmetini tamamlayarak 2019 yılında Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde göreve başlamıştır. 4 ay sonra Fırat Üniversitesi Göğüs Cerrahisi ABD’na Doktor Öğretim Üyesi olarak atandı. Siyami Aydın son olarak Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı. Siyami Aydın evli ve iki çocuk babasıdır.