Biz takipteyiz vekil Nazırlı sen rahat ol!

28. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı yemin törenine katılarak yemini etti.

Biz takipteyiz vekil Nazırlı sen rahat ol!

2023 Genel Seçimlerinde Elazığ'dan aday adayı olmamasına  rağmen Elazığ Milletvekilliği listesinde 3'ncü sıradan aday olmayı başaran ve Elazığ'ın aday listesindeki Mücahit Yanılmaz'dan sonra vatandaşın tepkiyle karşıladığı isimler arasında yer alan Mahmut Rıdvan Nazırlı bugün Gazi Meclisi'nde yemin ederek görevine başladıktan sonra yaptığı ilk paylaşım ile tartışma konusu oldu.

Elazığ’ı aday olduktan sonra tanımaya çalışan Nazırlı’nın, “Elazığ’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözü ile yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Milletvekili Nazırlı sosyal medya hesabından yemin ettiği videosunu paylaşarak, "Kıymetli hemşehrilerimizin bizleri kendilerine vekil olarak tayin ederek gönderdiği Gazi Meclis'imizde yeminimizi ettik. Bundan sonra Elazığ'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" ifadelerini kullandı.

Biz takipteyiz vekil Nazırlı sen rahat ol!

Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında "Bundan sonra Elazığ'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" şeklinde ki iddialı cümlesi siyasi kulislerde farklı şekillerde yorumlandı.

Öte yandan Nazırlı'nın bu cümle ile kimi ya da neyi kastettiği merak edilirken, önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen siyasi gelişmelerle ilgili olup olmadığı ise tartışma konusu oldu.