Bir ambargo da Elazığ YRP'ye!

Yeniden Refah Partisi'ne miting engelinden sonra şimdi de Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu'na ait pankartların resmi araçlarla şehirden toplatılması tepkilere neden oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bir ambargo da Elazığ YRP'ye!

Yeniden Refah Seçim Koordinasyon Merkezi, Septioğlu pankartlarının resmi araçlarla toplatıldığı videoları yayınladı. Videoda yan yana olan diğer siyasi partilerin pankartlarına dokunulmazken Septioğlu pankartlarının sökülüp resmi araçlarla taşındığı görülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş şunları söyledi: 

“Değerli Hemşerilerimiz

Bu açıklamayı bir zorunluluk olarak yapıyoruz.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Yüksek Seçim Kurulu tarafından Elazığ’da miting yapmamızın engellendiğini, miting alanı olarak talep ettiğimiz meydanın tarafımıza verilmediğini açıklamıştık. Bugün ise yepyeni bir skandal ile karşı karşıyayız. 

Dün gece Yeniden Refah Partisi gençlik teşkilatları tarafından asılan Faruk Septioğlu pankartları saat 04.20 sularında herkes sahur yaparken, sökülerek toplanmıştır. 

Bilin bakalım kim söktü?

Videoda da izlediğiniz üzere Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri tarafından resmi araç ile gelinerek  pankartlarımız toplatılmıştır. 

Dikkat ediniz diğer siyasi partilerin afişleri dururken Septioğlu afişleri hunharca sökülmüş durumda.

Mitingimiz iptal edildiğinde sorduğumuz soruyu bugün yine soruyoruz. Neden korkuyorsunuz? Masanızdaki anketler mi sizi bu kadar ürkütüyor?

Bakın buradan açık bişey söylüyoruz. Erbakan da Septioğlu da şefkat abidesidir. Korkmanıza gerek yok. Biz sizi de kurtarmaya talibiz. Hiç düşünmüyor musunuz bu seçimi tekrar kazanırsanız 3-4 ay sonra personele maaş veremeyecek hale geleceksiniz. Belediyenin elektrik faturasını ödeyemiyorsunuz ve bunun için bile kredi çekiyorsunuz. Borcunuzun kaç lira olduğunu açıklayamıyorsunuz çünkü siz dahi bilmiyorsunuz.

Değerli arkadaşlar, endişeye mahal yok, umutlanmanız lazım. Septioğlu gelip sizi de bu vebalden kurtaracak diye sevinmeniz lazım. 

Şimdi Belediye yetkililerine sesleniyoruz. Derhal afişlerimizi topladığınız yerlere geri asın. Şehrin ayarlarıyla oynamayın, demokrasimize kastetmeyin.”