Bir afiş krizi de Yazıkonak'ta!

Saadet Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Albayrak yapmış olduğu açıklamada, asmış oldukları afiş ve pankartların bilinçli olarak sökülüp tahrip edildiğini belirterek bunu yapanlara tepki gösterdi.

Bir afiş krizi de Yazıkonak'ta!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere az bir süre kala, siyasi parti adayları çalışmalarını sürdürürken, bazı beldelerde siyasi tansiyonun yükseldiği görülüyor.

Saadet Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Albayrak'ın seçim çalışmaları kapsamında beldeye astığı afiş ve pankartların sökülerek tahrip edildiği iddiası, bölgedeki seçmenler arasında tepkiyle karşılandı.

Başkan adayı Albayrak, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "11 Mart Pazartesi günü Fatih Mahallesi ana halterlere astığımız sokak pankartları ve direk bayrakları kasıtlı bir şekilde sökülüp tahrip edilmiştir. Bugüne kadar üzerimize yaptıkları çirkin saldırılar, iftiralar, hakaretler ve algı operasyonları tutmayınca, şimdi de afiş ve posterlerimize karşı çirkince yapılan saldırıları kabul etmiyor ve kınıyoruz. Yapılan tüm bu saldırılara rağmen Yazıkonak halkının geleceği için ve temiz siyasetin devamı adına çıktığımız bu dava yolundan taviz vermeden devam edeceğiz. Bu saldırıyı yapanları Yazıkonak halkının vicdanına havale ediyoruz! Siyaset barış, kardeşlik içerisinde projeler ile halkımızın gönlüne girme sanatıdır. İftira, karalama toplumu kutuplaştırmanın kimseye bir getirisi olmadığını bilmenizi isterim. Kazanan Yazıkonak halkı olması dileğiyle." ifadelerini kullandı.