'Ben ancak sizden talimat alırım'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarına Rüstempaşa, Mustafapaşa, Aksaray, Sanayii ve Karşıyaka mahalleleri ile devam etti.

'Ben ancak sizden talimat alırım'

Elazığ'da Saadet Partisi'nden Belediye Başkanlığı için aday olan Abdullah Akın, seçim çalışmalarına Rüstempaşa, Mustafapaşa, Aksaray, Sanayii ve Karşıyaka mahallelerinde devam ediyor.

Saha Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

31 Mart mahalli idareler seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren Abdullah Akın, Mustafapaşa, Rüstempaşa, Karşıyaka, Sanayi ve Aksaray mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. Akın, "Ben tek talimatı sizden alırım, sadece size hizmet ederim" dedi.

Mahalle Sakinleri Projelere Tam Destek Veriyor

Mahalle sakinleri, Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'ın projelerine tam destek vererek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

'Ben ancak sizden talimat alırım'

Tramvay Projesiyle Ulaşım Kolaylığı

Akın, hayata geçirecekleri tramvay projesiyle ilgili olarak, "Doğukent'ten Hilalkent'e kadar bir tramvay hattı kurulacak. Bu proje ile bütün mahallenin değeri artacak, malınız varsa değerini ve kıymetini artıracak bir yatırım" şeklinde konuştu.

Vatandaş Odaklı Projeler Vaat Ediyor

Akın, temel hizmetleri vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirterek, "Temel hizmetlerde sıkıntı var, asfalt sorunları, su kesintileri, temizlik problemleri. Bunları mükemmel bir şekilde yapacağız" dedi.

Halk Ekmek Fabrikası ve Et-Balık Kurumu

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı, halk ekmek fabrikası kuracaklarını ve her mahalleye en az bir büfe açarak ucuz ekmek sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca, Et ve Balık Kurumu gibi bir fabrika kurarak temel gıdaları uygun fiyatlarla sunacaklarını ifade etti.

Emekli Kartı ve İstihdam Projeleri

Akın, emekli kartı çıkaracaklarını ve emekli vatandaşların anlaşmalı noktalarda indirimli alışveriş yapabileceklerini belirtti. Ayrıca, işsizlik sorununa çözüm olacak yeni fabrika projeleriyle istihdamı artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ahlaklı ve Liyakatli Yönetim Sözü

Son olarak, Akın, belediyede ahlaklı, liyakatli, bilgili ve projeli kişileri göreve getirerek, şeffaf bir yönetim anlayışıyla halkın sorunlarına çözüm bulacaklarını söyledi. "Çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz" diyerek, memleket kaynaklarını doğru ve etkili bir şekilde kullanacaklarını ifade etti.