Başkan Zorlu'dan Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Elazığ'lı kadınlara Deva partisi kadın kollarından çağrı. Elazığ Deva Partisi Kadın Çalışmaları Başkanı Nurgün Zorlu bir açıklama yaparak Elazığ kadınlarını da, ilimizin sorunlarına birlikte çözüm bulmaya, fikirlerinizi paylaşmaya, dertlerimize deva olmaya davet ediyorum dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Zorlu'dan Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Kıymetli Elazığlı anneler, ablalar, kardeşlerim 9 Mart 2020 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN ve yol arkadaşlarının kurmuş olduğu DEVA Partisi ülkemizin bir REÇETESİDİR.

Haber Detay Görseli

81 ilde çok hızlı bir teşkilatlanma süresi sonrası ilimizde de bu teşkilatlanmalar hızla devam etmektedir. Zaman kaybımız yok, her saniyemiz yaraları olan Elazığ için bir DEVADIR düşüncesindeyiz.

Sahalara inip, sizlere ulaşmak dertlerinizi dinlemek için sabırla azimle mücadele içerisindeyiz. Kıymetli kadınlar, sayın genel başkanımızın Türkiye’ye yazılacak olan deva reçetesindeki en büyük payı bizlere yöneliktir.

SEVGİLİ ELAZIĞLI KADINLARIMIZ, Siyasette kadınların sayısı arttıkça çözümlerinde artacağına inandığımız bu günlerde ,Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN'ın kadın ve genç kardeşlerimize toplamda %55’lik parti tüzüğü içinde yer verdiği DEVA partimizde siz sevgili Elazığ KADINLARI'nda, ilimizin sorunlarına birlikte çözüm bulmaya, fikirlerinizi paylaşmaya, dertlerimize DEVA olmaya birlik olmaya, yol arkadaşlığı, dava kardeşliği yapmaya korku siyasetini yenip “DEVA” zamanı demeye davet ediyorum.

Haber Detay Görseli

Sevgili Elazığlı Kadınlar 24 Ocak 2020 tarihinde yaşamış olduğumuz deprem sonrası, Elazığımızın yaraları halen sarılamamış ve bu enkazın altında halen maalesef kalkamamış olduğumuz aşikardır. Hem deprem hem de deprem sonrası ülkemizi saran pandemi ile kadınlarımız bir kez daha çaresiz ve bitik kalmıştır.

Evet kadınlarımız diyorum; çünkü hem deprem hem de pandemi sonrası en büyük “ANAÇLIĞI” “ANNE” olarak bizler yaptık. Çocuklarımızın eğitime uzak kalması, yıkılan yuvalarımızın yerlerine yenilerinin hızla yapılmaması siyasi iradenin ilimize vermiş olduğu değeri bir kez daha hatırlatmaya yetmiştir.

Konteyner kentlerde daha kucağındaki bebeği ile yazın sıcağında, bugünler de de başlayan soğuklarla boğuşan anneler sahipsizlik çığlığı atarken, birilerinin bu çığlıklara ses vermesi gerekirken, birde tepki ve hakaretler etmesi bizleri derinden yaralamıştır. Geç alınmış kararların ilimize gösterilmeyen ilginin bedelini ödemek zorunda değiliz! Deprem sonrası yapılacak olan yaşam alanı dar evlere, artan kira oranlarına, yaşanan ekonomik sıkıntıları sineye çekmeye

Haber Detay Görseli

MAHKUM DEĞİLİZ !

Evet SAHİPSİZ değiliz! Bir olup oy değil “YÖN” verirsek ve bir kez olsun ders verirsek bizi anlayacaklardır. Ülkemizde bugün bu sorunlar geneldir ve bir yenilik şarttır. Bu yeniliği  ve ŞAHLANIŞI gelin birlikte biz kadınlara büyük bir yer veren Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'a yol arkadaşlığı yaparak hem ilimize hem de ülkemize katkı sağlayalım.

Ve Son Olarak Diyorum Ki;

ARTIK SAHİPSİZ DEĞİLSİN ELAZIĞ

DERTLERİNİZE ORTAK ARIYORSANIZ

BİZ DEVA’YIZ…

DERTLERİNİZE ÇÖZÜM ARIYORSANIZ

BİZ DEVA’YIZ… diyerek sözlerini noktaladı.