Başkan Dumandağ'dan Başhekim Keleş'e Ziyaret

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethi Sekin Şehir Hastanesi başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Erol Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Dumandağ'dan Başhekim Keleş'e Ziyaret

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hastanenin Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Erol Keleş’i ziyaret eden Borsa Başkanı Dumandağ ve yönetimi, gündemle ilgili istişarelerde bulundular.

KELEŞ: MEMLEKETE DESTEK OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ

Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başhekim Prof. Dr. Keleş, “Bugün Ticaret Borsası Başkanımız ve meclis üyeleri ziyaretimize geldi. Çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Memleketimize, şehrimize hizmet etmek için buradayız. Bunun da beraber olabileceğini düşünüyoruz. Kendisiyle de istişare edeceğim. Gerçekten bize destek olmaları lazım. Şehre destek olarak, memlekete destek olarak değerlendiriyoruz. Allah razı olsun çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: ALLAH UTANDIRMASIN DİYORUM

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da, “Erol Hocamızı tüm Elazığ’ın tanıdığı gibi bizde tanıyoruz. Yaptığı ve verdiği hizmetleri, çalışmalarını hepimiz biliyoruz. Daha fazla hizmet vereceğinden de bizim hiç tereddütümüz olmadı. Bize de düşen bundan sonra hocamın yaptığı icraatlarda kendilerine destek olmak, kendilerine yardımcı olmak. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyorum” şeklinde konuştu.