Başkan Adayı Akın sahayı boş bırakmıyor!

Elazığ'da yerel seçimlere doğru Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Adayı Akın sahayı boş bırakmıyor!

Elazığ'da yerel seçimlere doğru Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor. Son ziyaretini Abdullahpaşa Mahallesi'ne gerçekleştiren Akın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Başkan Adayı Akın sahayı boş bırakmıyor!

Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlarla İstişare

Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa Mahallesindeki semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Akın, her yaş grubunu kapsayan projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Akın'dan Pazar Alanlarının Düzenlenmesi ve Yenilikçi Projeler

Akın, hazırladığı projeler hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Tüm pazarlara abdesthane, tuvalet, mescit ve dinlenme alanı yapacağız. Kapsamlı bir düzenleme ile pazar alanlarını tümüyle yeniden yapılandıracağız. Ayrıca, sebze haline soğuk hava deposu ekleyerek yazın sıcaktan kaynaklanan ürün bozulmalarını engelleyeceğiz. Pazarcılarımızla istişare içinde olacak ve onların ihtiyaçlarına duyarlılık göstereceğiz."

Başkan Adayı Akın sahayı boş bırakmıyor!

Pazarcı Esnafından Akın'a Tam Destek

Abdullah Akın'ın projelerini dinleyen pazarcı esnafı, hazırlanan planların hayata geçirilmesi durumunda kendilerini memnun edeceğini ifade etti. Akın'ın, esnafın beklentilerine uygun çözümler sunma sözü, destek kazanmasında etkili oldu.

"Ekonomi ve Sosyal Hayatı Canlandıracağız"

Akın, çay ocakları ve kahvehaneleri de ziyaret ederek şu açıklamalarda bulundu: "Belediyecilik kanunu açıktır. İlin ekonomik kalkınmasında da belediye sorumludur. Temel hizmetleri alamadığımız bir dönemdeyiz. 30 bin gencimiz işsiz. İşsizlik aile müessesesini tehdit eder. İşsizliği azaltmak için yatırımlar yapacak, ekonomik ve sosyal hayatı canlandıracağız. Ayrıca, alt yapı sorunlarına çözüm getirerek su kesintilerini önleyeceğiz."

Başkan Adayı Akın sahayı boş bırakmıyor!

"Ferasetinize Güveniyorum"

Abdullah Akın, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Ferasetinize güveniyorum ve desteğinizi istiyorum. Memleketimizin ihtiyaçlarını karşılamak, ekonomik kalkınmayı sağlamak için birlikte çalışacağız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."