Başkan adayı Akın'ın halk buluşmaları devam ediyor

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Doğukent ve Ulukent Mahallesinde Halkla Buluştu.

Başkan adayı Akın'ın halk buluşmaları devam ediyor

Temel Hizmetlerde Vaat Yok, Sorumluluk Var!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim kampanyası kapsamında Doğukent ve Ulukent Mahalleleri'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı projeyi paylaştı.

Başkan adayı Abdullah Akın'ın halk buluşmaları devam ediyor

Projelerimizle Vaat Etmiyoruz, Sorumluluk Alıyoruz!

Ziyaretler sırasında esnafı ve vatandaşları dinleyen Başkan adayı Akın, Elazığ'ın temel ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini vurgulayarak, "Asfaltı olmayan, suyu kesilen bir belediye olmaz. Suyuna müdahale edemeyen bir belediyecilik olmaz. Her mahalleyi geziyoruz, bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik ile karşı karşıyayız. Bu temel hizmetleri yerine getirmek, bizim için bir vaat değil, bir sorumluluktur. Bu hizmetleri yerine getirmek için 40 stratejik proje hazırladık." ifadelerini kullandı.

Başkan adayı Abdullah Akın'ın halk buluşmaları devam ediyor

Elazığ'ı Ucuz, Sessiz ve Hızlı Tramvay Hattıyla Tanıştırıyoruz!

Akın ayrıca şehir içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla "Doğukent-Hilalkent Tramway Hattı" projesini paylaştı. "Doğukent ve Hilalkent Tramway Hattı ile Elazığ'ı bir uçtan diğer uca bağlayacak ucuz, sessiz ve hızlı tramvay hattı ile şehirde ulaşımda büyük bir kolaylık ve güvenlik sağlayacağız. Bu sistem, güneş enerjisiyle çalışacak ve maliyeti düşük olacak. Trafik sorununa kökten çözüm üretecek bu projemizle mahallelerimizin sosyo-ekonomik yapısını birbirine bağlamış olacağız." şeklinde konuştu.

Başkan adayı Abdullah Akın'ın halk buluşmaları devam ediyor