Başkan Adayı Akın'dan gençlere müjde!

Saadet Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Çatalçeşme Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu.

Başkan Adayı Akın'dan gençlere müjde!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında Çatalçeşme Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek Elazığ için hazırladığı projeleri paylaştı. Akın, saha çalışmaları sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini sundu.

Elazığ'ın geleceği için 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı proje hazırladıklarını belirten Akın, muhtelif mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle projelerini kamuoyuyla paylaşıyor. Çatalçeşme Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Akın, vatandaşlara projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Adayı Akın'dan gençlere müjde!

İşsizlikle Mücadeleye Devam! Gençlere İş Alanı Açacağız

Akın, konuşmasında genç işsizliğine vurgu yaparak, "Ahlak ahlak diyerek ahlak oturmaz. Ahlak’ın gereğini yerine getirmek gerekir. 30 bin gencimiz işsiz! Siz gencinize iş alanı açmazsanız aile kuramaz, aile kuramazsa ahlak çöker. Biz yapacağımız yatırımlarla gençlerimize inşallah iş alanı açacağız." dedi.

Tramway Hattı Projesi İle Tüm Mahalleleri Cazibe Merkezi Yapacağız

Elazığ'ın şehir içi ulaşımını konforlu hale getirmek amacıyla ulaşım projelerini hayata geçireceklerini ifade eden Akın, "Doğukent'ten Hilalkent'e kadar bir tramvay hattı yapacağız. Bütün mahalleri birbirine bağlayacağız. Bu tramvay hattı sayesinde bir vatandaşımız Doğukent'ten biner, Hilalkent'e kadar gidebilir. Üniversitede okuyan kardeşimiz tek vasıtasıyla Doğukent'ten bindiği gibi üniversitesine ulaşabilir. Ayrıca, Hilalkent'te yaşayan bir vatandaşımız rahatsızlandığı zaman şehir hastanesine tek vasıtasıyla gelebilecek. Bu proje ile bütün mahalleleri birbirine bağlayarak şehri daha cazip hale getireceğiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Akın'dan gençlere müjde!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'ın projeleri, Elazığlıların ilgi ve destekle karşılanırken, seçim çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.