Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık şehri karış karış geziyor

Bağımsız Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık seçim çalışmaları kapsamında, Salı Pazarında ve Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık şehri karış karış geziyor

“SEN BU İŞİ DÜNDEN GÖTÜRMÜŞSÜN”

Esnaf ve vatandaşla hasbihal eden Prof. Dr. Yasemin Açık’a desteklerini açıklayan Elazığlılar, “Hocam yolunuz açık olsun. Sen olmasaydın biz kimseye vermeyecektik. Şimdiden hayırlı olsun. Allah sizi Elazığ’ımızın başından eksik etmesin. Kalbimizde sizinle, oyumuz da sizinle. Kim bu memlekete yatırım yaptıysa biz onu destekliyoruz” dedi.

Açık’ın yolunu kesen yaşlı bir amca ise, “Bizim Elazığ milletvekili adayımız Yasemin Açık’tır. Çimento fabrikasını kurdu. Kaç tane taziye evini halka hibe etti. Gakgolar bunu düşünürse, büyük bir hizmettir. Yasemin’e sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık şehri karış karış geziyor

PROF. DR. AÇIK, GAZİ CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Şehrin Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, semt pazarı ziyaretinin ardından Gazi Caddesi’nde ziyaretlerde bulundu. Aday Prof. Dr. Açık, Gazi Caddesi’nde de yoğun bir ilgiyle karşılandı.

“ELAZIĞ’IN ÇAMURU İLE YOĞRULAN BİR İNSANSINIZ”

Ziyaret için girdiği bir işletmede gençlerin alkışları ile karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek verdiklerini ifade eden gençler, “Elazığ’ın gurusunuz, sizi yalnız bırakmayacağız. Gururla izliyoruz. Özlenen tabloyu gördük. Elazığ için çok iyi olacak. Ben sizin yanınızda çalıştım, ne kadar iyi niyetli olduğunuzu iyi biliyorum. Arkanızdayız. Elazığ’ın çamuru ile yoğrulan bir insansınız. Çok sevindik, bekliyorduk, iyi ki varsınız, sizin gönülden seviyoruz.  Elazığ’da binlerce kişiye ekmek yediriyorsunuz. Sonsuza kadar arkanızdayız. İyi ki aday oldunuz…” ifadelerini kullandılar.

Bağımsız aday Prof. Dr. Yasemin Açık şehri karış karış geziyor

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3