Bağımsız aday Prof. Dr. Bilal Çoban'dan özel 'Palu' paylaşımı

Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bağımsız adayı Prof. Dr. Çoban sosyal medya hesabından Palu'nun her şeyine hakim olduğunu dile getirerek Palulu vatandaşlara 'Elinizi vicdanınıza koyun kararınızı verin' dedi.

Bağımsız aday Prof. Dr. Bilal Çoban'dan özel 'Palu' paylaşımı

Elazığ'ın sorunları üzerine ciddi emekler vererek tek tek tespit edip çözümlerini kitaplaştırarak kamuoyu ile paylaşan ve Elazığlıların takdirini kazanan Prof. Dr. Bilal Çoban seçimlere bağımsız olarak devam etme kararı almıştı. Elazığ kamuoyu bu kararını takdirle karşılamış ve sonuna kadar destek olacaklarını belirtmişti.

İlçe ilçe seçim gezilerini yürüten bağımsız aday Prof. Dr. Bilal Çoban sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında Palu'ya ayrı bir yer vererek Palulu vatandaşlardan destek istedi.

Bağımsız aday Prof. Dr. Bilal Çoban'dan özel 'Palu' paylaşımı

Prof. Dr. Çoban yapmış olduğu paylaşımda;" Eğer Palu’nun cadde ve sokaklarını benden iyi tanıyan varsa, Eğer Palu’nun mahallelerinin sorunlarını benden iyi bilen varsa, Eğer Palu’nun problemlerine benden daha iyi çözüm önerisi olan varsa, Elinizi vicdanınıza koyun kararınızı verin." ifadelerini kullandı.