Aydın Torgut aday adaylığı başvurusunu yaptı

28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Aydın Torgut, il başkanlığına aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Aydın Torgut aday adaylığı başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday adayı olan Aydın Torgut, Ak Parti İl Başkanlığına giderek, resmi müracaatını gerçekleştirdi.

Aydın Torgut aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Aydın Torgut, edindiği bilgi ve tecrübesi ile millete daha iyi hizmet etmek adına adayı olduğunu söyleyerek:

“Üyesi ve mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’den milletvekili aday adayı olmanın gurur ve sevincini sizlerle paylaşmak istiyorum. Milletimizin hizmetinde olmak için bu yolda kararlı adımlarla ilerliyorum. Yılların verdiği mesleki tecrübe ve STK’lardaki deneyimlerle karşınızdayım. Bildiğiniz üzere Elazığ Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı ve Keban Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttüm. Bu görevlerim neticesinde şehrin sorunlarını biliyor ve çözüme kavuşturma noktasında başarılı olacağıma inanıyorum. Bu birikimle şehrimi daha ileriye taşımak için çalışacağımı ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz her geçen gün daha da güçleniyor. Bu başarı hikayesine Elazığımız da katkıda bulunuyor. Gelişiyor, üretiyor ve kalkınıyor. Müreffeh bir ülke ve gelişmiş bir ülke için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bende bu süreçte bütün gücümle mücadele edeceğime söz veriyorum.” Dedi.

Aydın Torgut aday adaylığı başvurusunu yaptı