Avukat Cengiz Gülaç AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

Yapılacak olan seçimlerde AK Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Avukat Cengiz Gülaç, il başkanlığına resmi müracaatını yaptı.

Avukat Cengiz Gülaç AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı avukat Cengiz Gülaç, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Avukat Cengiz Gülaç AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Av.Cengiz Gülaç,Elazığ’a daha iyi hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Gülaç, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlayacaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek, birlik beraberlik mesajı verdi.

Aday Adayı Av.Cengiz Gülaç:

“Allah nasip ederse önümüzdeki seçimlerde AK Partimizden aday adayı olmak istiyorum. Burada beni herkes tanıyor size 45 yılın özetini anlatmam mümkün değil ancak ben başkanımın huzurunda bütün partimize gönül verenlere söz veriyorum 45 yaşındayım ailemi ve mesleğimi utandıracak bir şey yapmadım, binlerce makaleye imza attım ve binlerce saat televizyonlarda bu şehrin menfaatini gözettim ve yüzümün akıyla bu güne geldim. Bundan sonra da Allah nasip eder bir görev verilirse sizleri utandırıp mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Milletvekili seçiminde en büyük vaat vekilin kendisidir. Ben 45 yıl emek verdim Allah nasip etti ölçülebilen her şeyde başarılı olduğumu zannediyorum ve bunda da mahcup olmayacağımı düşünüyorum. Söz veriyorum listeye girsem de girmesem de en önde olacağım biz 14 Mayıs’ta burada o gün kim vekalet görevini almışsa burada Cumhurbaşkanımızı izleyeceğiz. Rabbim mahcup etmesin, Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın askeriyim, en ön safta gölge boksu yapmadan hep var olacağım. Ayasofya’ya kıble nasip eden, Ecdadın zincirlerini kıran Recep Tayyip Erdoğan’ı sizlerde yalnız bırakmayacaksınız.” Dedi.

Avukat Cengiz Gülaç AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı