Av. Aziz Dinç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek!

Elazığ'da arabuluculuk yapan avukat Aziz Dinç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin olarak vatandaşlara yönelik broşürler dağıtarak neden Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmesi gerektiğini ve neden Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verilmemesi gerektiğini anlatıyor.

Av. Aziz Dinç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek!

Elazığ'da arabuluculuk yapan avukat Aziz Dinç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin olarak vatandaşlara yönelik broşürler dağıtarak neden Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmesi gerektiğini ve neden Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verilmemesi gerektiğini anlatıyor. Aynı zamanda AK Parti'nin milletvekili aday adayı olan Dinç, destek toplamak amacıyla broşür dağıtım çalışmalarına devam ediyor.

Dinç, dağıttığı broşürlerde, "Pandemi sonrası dünyada birçok ülke ekonomik sıkıntılar ve sağlık sorunlarıyla boğuşurken, Türkiye vatandaşını mağdur etmeyen tek ülke oldu. Bu nedenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeliyiz" ifadelerini kullanıyor.

Aziz Dinç, milletvekili adayı gösterilmemiş olsa da Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. "Doğru Zaman Doğru Lider" başlığı altında Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılarını anlatan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun eksikliklerini vurgulayan binlerce broşür bastırdı. Dinç, Elazığ şehrinin yanı sıra ilçelerde, beldelerde, mahallelerde ve sokaklarda vatandaşlara broşürleri dağıtarak destek topluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmemesi gerektiğini açıklarken, Dinç, Kılıçdaroğlu'nun siyasette alt yapısının olmadığını, "paraşütle indirildiğini" ve "kasetle başa geçtiğini" vurguluyor. Ayrıca, teröre mesafe koymaması, HDP ile ittifak yapması, özerklik talepleri ve Türk aile yapısına aykırı olan İstanbul Sözleşmesi'nin geri getirilmesi gibi konuları eleştiriyor. Dinç, Kılıçdaroğlu'nun teröre ve HDP'ye karşı yeterli tavır sergilemediğini belirtiyor.

Aziz Dinç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde sürekli yeniliklerle buluştuklarını ifade ediyor.