Av. Ahmet Şavlı kadın cinayetlerine dikkat çekti!

Elazığ Barosu Disiplin Kurulu Üyesi ve sitemiz hukuk danışmanı Av. Ahmet Şavlı, kadın cinayetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şavlı, kadına yönelik şiddetin her gün katlanarak arttığını dile getirdi.

Av. Ahmet Şavlı kadın cinayetlerine dikkat çekti!

Elazığ Barosu Disiplin Kurulu Üyesi ve sitemiz Hukuk Danışmanı Av. Ahmet Şavlı kadına yönelik şiddet ve geçtiğimiz günlerde Elazığ’da yaşanan bir günde 3 kadın cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Av. Ahmet Şavlı son zamanlarda işlenen kadın cinayetlerine dikkat çekti!

“KADINLAR SİYAH BEYAZ BİRER FOTOĞRAFTAN İBARET DEĞİLDİR”

Elazığ Barosu Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ahmet Şavlı, kadın cinayetlerinin katlanarak arttığını dile getirdi. Şavlı, “Malumunuz olduğu üzere geçtiğimiz günlerde ilimizde maalesef bir günde üç kadın cinayeti işlenmiş ve hepimizi derinden üzmüştü. Ülkemizde kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri her gün katlanarak artmakta olan bir toplumsal yara halini almıştır. İstatistiksel veriler incelendiğinde kadına karşı şiddetin toplumsal anlamda maalesef kanıksandığını göstermektedir. Kadınlar; sayıdan, siyah beyaz birer fotoğraftan, öldürüldükçe ismi gündem olan hashtaglerden ibaret değildir. Canice ve Vahşice katledilen tüm kadınlarımıza Cenab-haktan rahmet diler toplumu derinden yaralayan bu tür hadiselerin son bulmasını temenni ederim” dedi.