Prof. Dr. Orhan Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası!

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akıllarda soru işareti oluşturdu. Prof. Dr. Özbey yapmış olduğu paylaşımda Fırat Üniversitesi'nde yaşanan kadrolaşma ve FETÖ iddiası gündeme bomba gibi düştü. Özbey'in sosyal medya paylaşımında; "F.Ü.'de akraba, eş dost kadrolaşmasına alıştık fakat, emekli akademisyenin arkadaş kontenjanından aldırdığı gelininden sonra şimdi de FETÖ'cü damadına kadro ilan edileceği konuşulmaktadır. FETÖ ile mücadele etmeyen yönetim hala FETÖ'cülere kadro vermesi kime meydan okumadır?" diye iddia etti.

Öte yandan Prof. Dr. Özbey'in yapmış olduğu 2'nci paylaşımdaki FETÖ iddiası kamuoyu tarafından FETÖ ve artıkları hala aktif bir şekilde devam mı ediyor? Düşüncesi oluşturdu. Prof. Dr. Özbey'in sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda; "F.Ü.'de burnumuza kötü kokular geliyor. FETÖ'cü ikizler bu kadar açık ve cüretkar davranma cesaretini kimden alıyor. İrtibatlı ve ilişkili olduğu kişilerin buram buram FETÖ kokması tesadüf mü? Yönetim tarafından itibar gösterilip, göze sokulması ve öne çıkarılması ne demek?" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Bilal Özbey'in sosyal medya hesabından yapmış olduğu bu iddialarına Fırat Üniversitesi yönetiminin nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Elazığ Online
Yorumlar 5
Vazgecin siyasetten egitime yönelin 04 Ocak 2023 08:01

Eğitimde olup siyasi işler yapmak dogru orantili değil,bir eğitimciyse siyaset yapmamalı milletvekili adayi olmak için bukadar altı olmayan yorumlar yapmak iftiraya girer ayriyeten kişi kendinden bilir işi

Ak Akıl 03 Ocak 2023 09:23

Ona buna fetöcü diyen bi bakiyorsun kendisi fetöcü çıkıyor

Prof 03 Ocak 2023 09:07

Bilmiyorsunuzki daha ne uydurasiniz uydurmasyon haber bir veteriner kendince poliscilikmi oynuyor kardeşim artik herkes kendi işini yapsın kıytırı boktan haberler yapmak ancak kisinin kendi eline bulaşır prof olmuş ama boş su dunyada kimse hakettigi yerde değil

Gözlemci 14 Aralık 2022 10:42

Demek ki kendi tanıdıkları alınmıyor böyle çamur atıyorlar. Öğretim üyesi olmak torpilden geçer. Kim torpilsiz oldum diyorsa yaşan söylüyordur. Torpili kuvvetli olursa bakılmaz fetöyenpkk ya ama torpili yoksa kaşın üstünde göz var derler elerler. Bu düzene lanet olsun.

Alp ER 10 Kasım 2022 07:37

Orhan Hoca eksik bile söylemiş.Biz öyle tarif ediyoruz ki,bir isimlerini yazmadıgimiz kaldı,ama ne emniyetten nede idareden hiç kimildama yok.Hstta geçen sene bir y.okula müdür bile yapılandan bahsettik yine kimsenin umurunda değil,kısaca bu yönetim bırakın üstüne gitmeyi,artık koruyup kolladigini anlıyoruz.Yök' e ve Devlet Başkanımız Reis' e dilekçe veya elektronik ortamda bilgi aktarmak şart oldu

Bakmadan Geçme