Milletvekili Erol soruyor! 'Bu fotoğrafı AK Parti ve MHP İl Başkanları nasıl yorumlar?'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı yazılı açıklama ile Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekilinin HDP'yi ziyaret etmesini eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesinde billboardlara asılan afişlere gönderme yaparak, Adalet Bakanı ile AK Parti Grup Başkan Vekilinin HDP'yi ziyaretini AK Parti ve MHP il başkanlarına sordu.

Milletvekili Erol açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Genel Başkanımızın Elazığ ziyareti öncesi billboardlara provokatif içerikli afiş asan AK Parti ve MHP Elazığ İl Başkanları; Adalet Bakanı'nın, AK Parti Grup Başkanvekilinin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'nın “terörizm” ile ilişkilendirdikleri bir partinin Grup Başkanvekillerini anayasayı değiştirmek için ziyaret etmelerine ne diyecekler acaba? Merak etmeyin, kentin her tarafına sizler gibi afiş, billboard asıp toplumsal barışı ve huzuru bozmaya yönelik bir eylemimiz asla söz konusu olmaz. Yalnızca sorularımıza yanıt verin yeter! Takdir Elazığ kamuoyunun” ifadelerini kullandı.

Elazığ Online
Yorumlar 4
Kıvırma ve kıvırtma 08 Kasım 2022 23:28

Bir zamanlar bu kıvırtma becerisini düğünlerdeki oyunlarda dahi göremediğimiz bir çalma milliyetçi lider olan bir şahısa oy verip savunduğum hatta uğruna ölebilecek kadar sevdiğim bir partiye ve liderine şaşırmıyorum artık. Çünkü Mezdeke bile bu kadar kıvrak değildi. Sana oy veren ellerim kırılsın Bahçegül. Sen nasıl bir insansın yahu. Çakma Çin malı milliyetçi.

Sayın Vekilim 06 Kasım 2022 22:19

Sayın Vekilim bu başkanlar cevap veremezler. Hatırlarsanız İstanbul belediye seçimleri yenilenince Apo’nun mektubunu TRT okuttular kırmızı bültenlen aranan kardeşini de TRT ye çıkardılar. HDP seçmenin İmamoğlu na oyvermeyin çağrısını MHP genel Başkanı devlet Bahçeli Pkk (HDP) lilerin dikkate almalılar diye açıklama yaptı. Bunlar çakma milliyetçidir sayın Vekilim. Bunlar2002 yılında bitmiş ya da bitmek üzere olan pkk terörüne can suyu vermiş ve HDP nin tek başına parti olarak seçime girerek güç kazandıran bir iktidardır. Onun için bunlardan baş edemezsiniz ancak Allah baş eder bunlardan.Bunlar siyasal islamı kullanarak iktidarda kalmaya çalışmaktalar ama nereye kadar. Bekleyip göreceğiz..

Rst 06 Kasım 2022 01:34

Hadi lan artistler,idimize gelmedi mi,hata kodu numaradina yaşayın.Özgür olun,seviyeli olun.Yorum Hür dür.

Dersimli 06 Kasım 2022 01:32

Hele şu kandil çocuğuna da bak! İşi gücü cambazlik.Mal bulmuş magribi misali.Sen onu bunubirakta başındaki adam,Amerika'dan,İngiltere'den karaparaci çetelerle para peşinde,herhalde ya İzmir'i,ya Antalya'yı satmayı planlıyor , yada seçim sonrası ne m.vekili nede parti başkanlığı kalmayacağı için şimdiden Hamburger ci zincir mağazaları peşinde,ne diyorsun.Akilli olsan seni de ortak eder.

Bakmadan Geçme