Maden sonunda bunu da gördü! Kadın personeli çöpe sürdüler

AK Partili Maden Belediye Başkanı Musa Orhan'ın seçimlerden sonra temizlik işlerine sürdüğü kadın işçi ekmek parası için ilçenin sokaklarını ve boş arsaları temizliyor.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Maden Belediye Başkanı Musa Orhan'ın seçimlerden sonra temizlik işlerine sürdüğü kadın işçi ekmek parası için ilçenin sokaklarını temizliyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Maden Belediye Başkanı seçilen Musa Orhan'ın göreve başlamasının ardından kendinden önceki dönem işe alınan personelleri temizlik işlerinde görevlendirmiş, 15 çalışanın ise işine son vermişti.

Maden'de temizlik işlerinde görevlendirilen çalışanlardan biri de bir kadın personel oldu. Maden Belediye Başkanı Musa Orhan tarafından çöp temizliği ile görevlendirilen kadın çalışan ekmek parası için her gün düzenli olarak Maden ilçesinin sokaklarını ve boş arsaları temizliyor. Kadın temİzlik personelinin başına da bir erkek görevlendiren Musa Orhan'ın bu tavrıyla da cinsiyet ayrımcılığı yaptığı dile getiriliyor.

Maden Belediyesi'nde çöp temizliği için görevlendirilen kadın personel hem Maden ilçesinin hem de Elazığ'ın ilk ve tek çöp temizliği yapan kadın olarak kayıtlara geçti.

Maden Belediye Başkanı Musa Orhan'ın göreve başlamasının ardından bazı personelleri baskı yapması dolayısıyla Maden ilçesinde çok büyük tepkiler oluşmuş, bazı AK Parti Milletvekillerinin bu yanlıştan dönülmesi için kendisini aramasına rağmen tutumundan geri adım atmamıştı.

İlçede yaşayanların durumu AK Parti Genel Merkezine şikayet ederek, AK Parti'nin neden halkın sevgisini kaybettiğinin en tipik örneğinin Maden'de yaşandığını dile getirdikleri de iddia edildi.

Elazığ Online
Yorumlar 7
Kemal Demir 17 Nisan 2024 22:40

Cumhur ittifakının almış olduğu elemanları işten çıkaran Yeni seçilen AKP.belediye başkanı çok ayıp etmiş helede bir bayan görevliyi çöpe veren başkan seni bu millet affetmeyecek gün ola devran döne.

Tuncay 17 Nisan 2024 21:57

Musa Orhan’a oy vermiş biri olarak çok utanıyorum. Yazık peygamberimiz bile savaşta kadınlara ve çocuklara karışmayın demiş bu bayana yapılan davranışı asla kabul etmiyorum yazıklar olsun tamam erkeklerin yeri değişebilir ama bayana karışılmaz

Arzu 17 Nisan 2024 14:00

bir insana bunu reva gören belediye başkanının bulunduğu ilçeye, millete, devlete ne gibi bir yararı dokunabilir, bulunduğu partiye olan sadakati, güvenilirliği, ne kadar gerçek olabilir, kazandığı konuma hak ettiği şekilde geldiğinin kanıtı ne kadar doğru olabilir, bu haber bütün bu sayılanların cevabıdır aslında

Gürsel 17 Nisan 2024 13:43

Bu tür belediyeciklere ödül vermek gerekiyor, ama etik ahlak insaf gibi değerlerden yoksun yerler tarafından verilmesi gerek

Sultan 17 Nisan 2024 13:40

AKP partisine yakışmayacak bir davranış sayın Musa başkan bu nasıl bir kin bu nasıl bir nefret bir başkan bir işciyi rakip görüyor bu nasıl vicdan yazıklar olsun kardeşimize Diren ekmek paranın peşindesin yıldırmalara boyun eğme yanındayız diyorum helal olsun kardeşim. Sen utanma sana bu zulmü layık görenler utansın AKP böyle şahısları aday göstermesin seçici olsun yoksa bunlar partiye zarar verir

Aylin 17 Nisan 2024 13:27

Yazıklar olsun. Musa Orhan bu tavrıyla Adalet ve Kalkınma Partisindeki adaleti hiçe saydığını göstermiş. Bu mu halkı kucaklamak? Bu zihniyetteki bir belediye başkanından nasıl samimi bir hizmet beklenebilir ki. Hem ekmek parası için çalışan bir kadın çalışanı hor görmesi hem de başına bir erkek gözetmen dikmesi çok rencide edici bir durum. Yazıklar olsun alnının teriyle çalışan garibanların ahını alıyorsunuz. Hem de partinin adını karalıyorsunuz.

Şehzade 17 Nisan 2024 08:56

Yazık... Empati yaparsanız eğer ne kadar vahim bir durum olduğunu ve içinizin nasıl sizladigini göreceksiniz bu kadın eşiniz, kızınız yada kız kardeşiniz olabilir bu şekilde düşünün ve birde yanına yabancı bir erkek gözetmen verilmesi bu nasıl bir rezillik ,ahlaksızlık hiç mi Allah'tan korkuyorsunuz musa orhan seni sevenleri ve seçmenleri bu sekildemi ödüllendiriyorsun üstelik birde işten çıkardığıniz kişiler vicaninizi acitmiyormu, seçilmiş kişiler hizmetkar sıfatındadir, yazıklar olsun size egonuzu tatmin ediniz

Bakmadan Geçme