AK Partili vekiller ortak hesaptan duyurdu!

Pertek Köprüsü projesi, uzun süredir gündemde olan bir ulaşım geliştirmesi olarak dikkat çekiyor. Bugün itibariyle proje ihalesi imzalanarak önemli bir aşama kaydedildi.

AK Partili vekiller ortak hesaptan duyurdu!

Pertek Köprüsü projesi, uzun süredir gündemde olan bir ulaşım geliştirmesi olarak dikkat çekiyor. Bugün itibariyle proje ihalesi imzalanarak önemli bir aşama kaydedildi. Pertek Köprüsü, Elazığ ve Tunceli'nin yanı sıra birçok bölgeyi birbirine bağlayacak, ulaşım ihtiyaçlarına önemli katkılarda bulunacak.

Geçen günlerde "AK Partili vekillerin birliği bir yıl bile sürmedi" başlığıyla yayıma aldığımız haberimizin ardından AK Parti 28. Dönem Elazığ Milletvekilleri adıyla kurulan ve 3 milletvekilinin isimlerinin yer aldığı ortak sosyal medya hesaplarını yeniden aktif bir şekilde kullanmaya başladılar. AK Partili vekiller Pertek Köprüsü'nün proje ihalesinin imzalandığı duyurusunu ise yine ortak sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları ortak açıklamada, "Elazığ ve Tunceli'nin yanı sıra birçok bölgeyi birbirine bağlayacak ve ulaşım ihtiyaçlarına büyük katkı sağlayacak Pertek Köprüsü Proje İhalesi bugün itibariyle imzalanarak önemli bir aşama daha kaydedildi. Aziz Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerine yer verdiler.

AK Partili vekiller ortak hesaptan duyurdu! Proje ihalesi imzalandı

Elazığ kamuoyu tarafından "Pertek Köprüsü projesi", bölge ekonomisine ve ulaşımına sağlayacağı olumlu etkilerle birlikte, yerel halkın da beklentilerini karşılamaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Projenin imzalanmasıyla birlikte, bölgedeki ulaşım altyapısında önemli bir gelişme yaşanması bekleniyor.